AKİT MENÜ

Siyaset

CHP'li başkanın İmam Hatip hazımsızlığı!

Katıldığı bir etkinlikte gazetecilere açıklamalarda bulunan CHP Pendik İlçe Başkanı Bayram Bekar, İmam Hatip okullarından rahatsızlığını gündeme getirdi.

2023-07-29 00:05:13

28 Şubat döneminde dini eğitim verilen kurumları ve kurumlara çocuklarını gönderenleri fişleyip, inanç özgürlüğüne darbe yapan CHP zihniyeti, aradan yıllar geçse de değişmedi.

Katıldığı etkinlikte gazetecilere açıklamalarda bulunan CHP Pendik İlçe Başkanı Bayram Bekar, İmam Hatip okullarını hedef aldı.

Orhan Sinan Ortaokulu'nda İmam Hatip sınıfı açıldığını anlatan CHP'li Bekar, dini eğitim alan gençleri ve onların eğitim alabilmesi için destek olanları hedefe koydu.

Bayram Bekar şu ifadeleri kullandı:

Yerel yönetimlerle ilgisi olmadığını biliyorum ama benim için önemli olan bir eğitim sorunu var. Doğu Mahallesi'ndeki Orhan Sinan Ortaokulu hemen benim evimin yanında. Ortaokula iki tane İmam Hatip sınıfı açtılar. Öğrencileri de Pendik merkezden değil. Hepsi başka bir yerden geliyor. Belediye bunlara servis veriyor ve hatta mutlaka izliyorsunuzdur reklam yapıyor. Diyor ki "Orhan Sinan Ortaokulu'nda çocuklarınızı kaydettirirseniz şöyle promosyonlar vereceğiz" Bu olmaz arkadaşlar.

Yorumlara Git

1+0 evlerde gayrimeşru ilişkiler yaşanıyor! Bu evler yasaklansın

120 bin TL'lik o ürün için geceden kuyruğa girdiler!

İsrail, Müslüman âlemini eze eze yendi. Bunun lamı cimi yok! İster ne mutlu Türk ol ister ne mutlu Arap böyle giderse halimiz harap

Cihat Yaycı, Türkiye'yi uçuracak petrol ve doğalgazın yerini söyledi: Müthiş potansiyel var müthiş

MOSSAD ajanları fabrikada işçi oldu! Alçak saldırının perde arkası