AKİT MENÜ

Sosyal Medya

Evli kadına mesaj atan dolmuşçuyu o öldürmüş! Eşime mesaj attığını görünce beynimden vurulmuşa döndüm

Adana'da, dolmuş şoförü Mehmet Kaçhan 8 Mayıs'ta içinde yolcu bulunmayan minibüsüyle sokaktan çıkmak isterken, silahlı saldırıya uğradı.

Adana'da, dolmuş şoförü Mehmet Kaçhan 8 Mayıs'ta içinde yolcu bulunmayan minibüsüyle sokaktan çıkmak isterken, silahlı saldırıya uğradı. Kaçhan, olay yerinde hayatını kaybederken, saldırgan da kaçtı. Olaydan yaklaşık 1.5 ay önce evlenen Kaçhan, toprağa verilirken, polis de katil zanlısının peşine düştü. Bölgedeki güvenlik kamerası kayıtlarını mercek altına alırken, Kaçhan'ın da en son görüştüğü kişileri ve cep telefonunu incelemeye alındı.

SAÇINI KESİP BIYIK BIRAKTI

Saldırganın 11 ayrı sabıkası bulunan Emre Bülent Ağdaş (29) olduğu tespit edildi. Polis, saldırganı her yerde ararken, Ağdaş da tanınmamak için saçını kesip bıyık bıraktı. Ağdaş, 3 ay saklandığı evde yakalandı. Sorgusunda, "Mehmet'in eşime mesaj attığını görünce beynimden vuruldum. Eşimin telefonundan ona mesaj atıp, olay yerine çağırdım. Tartışmanın ardından, kaçmaya çalışırken vurdum" itirafında bulunan Ağdaş, tutuklandı.

Yorumlara Git

1+0 evlerde gayrimeşru ilişkiler yaşanıyor! Bu evler yasaklansın

120 bin TL'lik o ürün için geceden kuyruğa girdiler!

İsrail, Müslüman âlemini eze eze yendi. Bunun lamı cimi yok! İster ne mutlu Türk ol ister ne mutlu Arap böyle giderse halimiz harap

Cihat Yaycı, Türkiye'yi uçuracak petrol ve doğalgazın yerini söyledi: Müthiş potansiyel var müthiş

MOSSAD ajanları fabrikada işçi oldu! Alçak saldırının perde arkası