AKİT MENÜ

Gündem

AK Parti sözcüsü Ömer Çelik dikkat çekti! İsveç'e sert tepki gösterdi: Şiddetle kınıyoruz! İlişkin açıklaması

AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik resti çekti: İsveç'in başkenti Stockholm'de terör örgütü PKK/YPG yandaşlarının provokasyonu ile ilgili sosyal medyadan açıklamalarda bulundu. Çelik: "Türkiye Cumhuriyeti’ni ve Cumhurbaşkanımız Sn Recep Tayyip Erdoğan'ı hedef alan provokasyonunu ve bu provokasyona göz yuman İsveç makamlarının tutumunu şiddetle kınıyoruz." dedi

2023-08-06 14:52:10

Son dakika haberi: AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik: İsveç'in başkenti Stockholm'de terör örgütü PKK/YPG yandaşlarının Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ı hedef alan alçak provokasyon ile ilgili sosyal medyadan açıklamalarda bulundu.

Türkiye'nin NATO'ya üyelik sürecinde destek verdiği İsveç'te hala PKK yandaşlarının çirkin eylemlerde bulunması pes dedirtti.. İsveç makamlarının PKK/YPG yandaşlarının Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'ı hedef alan edepsizlikleri karşısında nasıl bir yol haritası izleyeceği ise büyük bir merak konusu...

İşte Ömer Çelik'in o paylaşımları;

İsveç'in başkenti Stockholm'de terör örgütü PKK/YPG yandaşlarının Türkiye Cumhuriyeti'ni ve Cumhurbaşkanımız Sn Recep Tayyip Erdoğan'ı hedef alan provokasyonunu ve bu provokasyona göz yuman İsveç makamlarının tutumunu şiddetle kınıyoruz.


İsveç makamları taahhütlerini yerine getirmelidir. Gerçek bir hukuk devletinde terör eylemlerine ve teröre destek veren faaliyetlere yer yoktur. Hukuk devleti olduğunu söyleyen bir devlet, teröre teslim olamaz.

İsveç makamlarının Türkiye ve İslam düşmanı çevrelere karşı vurdumduymaz tavrı, aşırılıkçı çevrelere cesaret vermektedir. İsveç'ten terörle mücadeleye yönelik çifte standarttan uzak, tüm nefret suçlarına karşı etkili ve tutarlı bir politika bekliyoruz.

Yorumlara Git

CHP ve yavrularının tek amacı! Darbe anayasasına dokundurtmayız!

Acun Ilıcalı’yı çileden çıkarttı! Bakalım cevabı ne olacak? Derbi öncesi kılıçlar çekildi…

Barbar İsrail’i her alanda boykot edelim

Lübnan’da yeni düzenleme Uçaklarda resmen yasaklandı

Dünyanın en zengini bile olsa başı dertte!