AKİT MENÜ

Spor

Rusya Türkiye'yi ve Beşiktaş'ı konuşuyor: Rus isimler dünyaya ilan etti

Kazak oyuncu Bahtiyor Zaynutdinov’un CSKA Moskova’dan Beşiktaş’a transferi Rusya ve Kazakistan’da ilk gündem maddesi. Rus basını dünyaya bu konuyu servis etti! Beşiktaş son nokta diyerek Ruslar o adamı açıkladı! Rusya yetkilileri Türkiye'ye yönelik değerlendirmelerde bulundu. Zainutdinov Türkiye'ye gidiyor. Bu CSKA için bir kayıp çünkü iki pozisyonu kapatıyordu. Orta saha merkezi ve sol taraf.... Rusya ve Kazakistan'da gündem Zaynutdinov! Beşiktaş son nokta

2023-08-19 12:46:34

Bahtiyor Zaynutdinov'un Beşiktaş'a transferi Rusya'da ve Kazakistan'da ilk gündem maddesi.

CSKA efsanesi Vladimir Ponomarev, Euro-Futbol.Ru yayınına verdiği özel bir röportajda siyah-beyazlıların yeni transferini değerlendirdi.

İşte Ponomarev’in açıklamaları:

* Zainutdinov Türkiye'ye gidiyor. Bu CSKA için bir kayıp çünkü iki pozisyonu kapatıyordu. Orta saha merkezi ve sol taraf.

* Bir futbolcu her yerde oynadığında vasat bir performans sergiliyor. Ancak Beşiktaş için bu iyi bir keşif. Orada mevkisine karar verebilir. Sonunda yerini bulabilir. Hedefe kilitlendiğinde tehlikeli bir oyuncu.

CSKA ve Rus milli takımının eski futbolcusu Yevgeny Aldonin de, Zainutdinov transferini Vesti.kz'ye şu cümlelerle değerlendirdi:

* Bahtiyor Zaynutdinov için Beşiktaş'a geçiş, her şeyden önce Avrupa müsabakalarında ve Avrupa'daki rekabetçi ligde oynamak için bir fırsat. Daha da güçlü lig. Bu oldukça normal. Kendisini ligimizde kanıtladı. CSKA, Şampiyonlar Ligi'nde oynasaydı belki de ayrılma arzusu olmazdı.

Yorumlara Git

Adıyaman'daki deprem konutlarında Türk bayrağını yere attılar: Evlerini geri alın, yazıklar olsun

Türkiye yeni güne dev operasyonla uyandı! Tam 23 ilde yapıldı

Siber güvenlik için Türkiye harekete geçti! Konu Ekim ayında mecliste

Türkiye'ye gündeme oturacak savunma sanayi teklifi

Robot Sophia CHP’ye pahalıya patladı