AKİT MENÜ

Aktüel

Cem Küçük tedirgin eden sözler sarf etti: 'Vergisiz telefon'u beğenmedi! Olsa olsa dandiktir kimse almaz

Gazeteci Cem Küçük, İPhone ve Samsung ile ilgili dikkat çeken bir değerlendirmede bulundu. Tanınmış markaların olmamasına itiraz etti. Tedirgin eden sözler için sosyal medyada büyük tepki gösterildi. Flaş çıkışı...

2023-08-20 22:22:08

Üniversite öğrencileri, bir defaya özel olarak vergiden muaf tutulacak ve vergisiz telefon ve bilgisayar sahibi olacak. Cumhurbaşkanı Erdoğan seçimden önce verdikleri sözü tutacaklarını belirtip, "Cep telefonu ve bilgisayar ediniminde vergi muafiyeti sağlayacağız, ayrıca aylık 10 GB ücretsiz internet vereceğiz." demişti.

Cem Küçük 'dandik' deyip itiraz etti
Vergisiz ce telefonu için heyecanla bekleyen gençlerin hevesleri kursaklarında kaldı. Vergisiz telefon alma hakkından sadece üniversite öğrencisi gençlerin faydalanabileceği, İPhone, Samsung gibi markaların verdiği indirimi dışında kalacağı ortaya çıktı. Bu duruma gazeteci Cem Küçük, sosyal medya hesabından itiraz edip, "Türkiye’de üretilen ya da montajlanan telefon var mı ki? Olsa da dandiktir. iPhone, Samsung yoksa kimse almaz." dedi.

Olsa da dandiktir! Kimse almaz!

Cm Küçük, sosal medya hesabından, "Vergisiz telefon ve bilgisayar satışından sadece üniversite öğrenci yararlanabilecekmiş. Açık öğretim öğrencilerinin kapsam dışı kalması bekleniyormuş. Ayrıca vergisiz telefon satışının sadece Türkiye'de üretilen veya montajlanan modelleri kapsaması üzerinde duruluyormuş. Türkiye’de üretilen ya da montajlanan telefon var mı ki? Olsa da dandiktir. iPhone, Samsung yoksa kimse almaz." paylaşımı yaptı.

İlginizi çekebilir→ Kabine yarın toplanıyor! Gözler Beştepe'de: Masadaki kritik ana başlıklar! Enflasyon, zam, vergi...→ TIKLAYINIZ

 

Yorumlara Git

Adıyaman'daki deprem konutlarında Türk bayrağını yere attılar: Evlerini geri alın, yazıklar olsun

Türkiye yeni güne dev operasyonla uyandı! Tam 23 ilde yapıldı

Siber güvenlik için Türkiye harekete geçti! Konu Ekim ayında mecliste

Türkiye'ye gündeme oturacak savunma sanayi teklifi

Robot Sophia CHP’ye pahalıya patladı