AKİT MENÜ

Medya

İsmail Saymaz Kılıçdaroğlu'nu yerin dibine soktu: Muhtar bile seçilemez!

İsmail Saymaz, seçimlerden önce yere göğe sığdıramadıkları Kemal Kılıçdaroğlu'nu yerden yere vurarak, "Kendi mahallesinin muhtarı bile seçilemez" ifadelerini kullandı.

2023-08-22 17:50:06

This browser does not support the video element.

14 ve 28 Mayıs seçimlerinde CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun Cumhurbaşkanı Erdoğan karşısında yeniden ağır bir yenilgi almasının ardından CHP'de iç savaş başladı. CHP'lilerin birbirine düştüğü koltuk kavgası devam ederken seçim öncesi Kılıçdaroğlu'nu destekleyen isimler de veryansın etmeye başladı.

"Kendi mahallesinin muhtarı bile seçilemez"

Bu isimlerden biri de Kılıçdaroğlu'nun cumhurbaşkanı seçilmesi için adeta savaş veren muhalefet destekçisi gazeteci İsmail Saymaz oldu. Sözcü Tv ekranlarında Kılıçdaroğlu'na ilişkin konuşan Saymaz, CHP Genel Başkanı'nı adeta yerden yere vurdu.

Saymaz, "Ben Kılıçdaroğlu'nun bu saatten sonra ancak CHP'de seçim kazanabileceğini düşünüyorum. Ancak CHP'de kurultay kazanabilir. O da kurultay koşullarını buna uygun düzenledikleri için. Başka gireceği hiçbir seçimi kazanmasını mümkün görmüyorum. Buna belki kendi mahallesinin muhtarlığı bile dahil." ifadelerini kullandı.

Yorumlara Git

Yaralı taşıyan ambulansa yol vermeyen kamyon sürücüsüne şaka gibi ceza! Çileden çıkmamak elde değil

Dünyanın ilk ekmeği THY’nin New York seferinde

Türkiye'ye verilmeyen F-35 ve Eurofighter'lar o ülkeye gönderilecek

Starlink uyduları dronları tespit etti! Hayalet uçakları da tespit edebilecek mi?

Hamas'tan HÜDAPAR'a dikkat çeken mektup