AKİT MENÜ

Teknoloji

Türkiye'nin milli ve yerli üretilen savaş uçağı: ABD'ye karşı havada sürpriz F-16 adımı! İHA ve SİHA’lar ile ortak harekat

Türkiye'nin yerli silahları ile gururlanırken Türkiye'nin Milli ve yerli savaş uçağı ile ilgili sürpriz bir gelişmeyi duyurdular: ABD'ye karşı havada sürpriz F-16 adımı: İHA ve SİHA’lar ile iletişim kurarak ortak harekat yapabilecek! Uçaklar havalanacak, dünyayı ayağa kaldıracak!

2023-08-25 12:19:47

Türkiye’nin S-400 hava savunma sistemlerini satın alması nedeniyle F-35 projesinden çıkarılmasının ardından sürpriz bir adım daha geldi.

ABD'den F-35'e karşı 40 adet F-16 Blok 70 alımı için gönderilen talep mektubuna onay beklenirken envanterdeki 165 adet F-16’nın viper seviyede uçaklara dönüşmesi için de harekete geçildi. yenisafak'a göre: Modernize edilen uçaklar, radarları ile görev bilgisayarları milli olacağı için yerli füze ve mühimmatları fırlatabilecek. Savunmadaki Türkler programı bu hafta gündemine F-16'lara yönelik atılan kritik adımı gündemine aldı.


İlginizi çekebilir→ Türkiye'ye ve Türk askerine dil uzattı: Kıbrıs'ta yeni bir çok büyük çirkin provokasyon daha! Dünyaya açıkladı→ TIKLAYINIZ

Yorumlara Git

Galatasaray'ın yıldızından derbi öncesi olay paylaşım

İBB'den skandal dava! Hükümet indirim yapmıştı ama...

Galatasaray'da Mourinho krizi çıkabilir! Gözler Okan Buruk’ta: Böylesi olmamıştı gerçekten…

Emekliler aman dikkat! Maaşınız kesilebilir

Milli takıma çok şey kazandırmış zaten! Şimdi de Süper Lig devine mi gelecek? Akıl tutulması bu olsa gerek…