AKİT MENÜ

Gündem

Bu leke ne zaman temizlenecek?

Sapkın cinsel tercihini Türk toplumunun gözünün içine sokarak yaşayan Ebrar Karakurt, milli takımda forma giymeyi sürdürüyor.

2023-08-29 00:10:55

Marjinal medyanın, "Ebrar'ın yeni aşkı Neslihan".. ve benzeri başlıklarla arkasında durduğu, sapkın yaşamı ismini kullanarak meşrulaştırmaya çalıştıkları Ebrar Karakurt'a Müslüman Türk milletinin öfkesi artarken, Türkiye Voleybol Federasyonu tepkilere karşı kulaklarını tıkıyor.

Üzerindeki Türk bayraklı formayla, ülkemizi uluslararası arenada temsil eden sapkın Ebrar, milli takımın son maçlarında da yıldızlaştırıldı.

Federasyonun sapkınlık sevdası!

Türkiye Voleybol Federasyonu'nun sosyal medya hesabı, Ebrar Karakurt'un sözde başarılarıyla donatılırken, Abdulhamid adındaki bir Twitter kullanıcısı ise, Ebrar'ın, "Savaşa savaşa kazanıyoruz" mesajına, "Müslüman Türk milleti olarak sana tahammül etmeye devam ediyoruz." diye tepki gösterdi.

Bağlı bulunduğu federasyonla, arkasındaki medyadan cesaret alan Ebrar Karakurt, "Boş yapma Abdulhamid" cevabını verdi.

Karakurt'un bu cevabı da başta "Milliyetçi" Meral'in yayın organı Yeniçağ olmak üzere sol marjinal medya kuruluşlarında, "Ebrar'dan hadsize tokat gibi cevap" şeklinde haberleştirildi.

TBMM'de ilk görüşülecek konular arasında eşcinsel sapkınlık ve aile yapımıza yönelik diğer tehditlerle mücadeleye ilişkin yasal düzenlemeler yer alacak.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın, "Eşcinsel sapkınlıkla mücadele edeceğiz" mesajları da son dönemde sıklık gösterirken, Voleybol Federasyonu'nun bünyesindeki bu lekeyi ne zaman temizleyeceği merakla bekleniyor.

Yorumlara Git

Beyaz Saray açıkladı! ABD’nin Lübnan saldırılarında parmağı var mı?

Felaketin yaşandığı Polonya’da Bayraktar SİHA’lara kritik görev

Elon Musk’ın X’i Brezilya’da erişim engelini kısmi olarak deldi

Elektrikli otobüs için çığır açan batarya teknolojisi!

CHP’li isim ifşa etti! CHP’li Belediyede rüşvet ve şantaj skandalı patladı