AKİT MENÜ

Yaşam

Türkiye için acil uyarı! Uzman isim o il için vatandaşa bir de çağrı yaptı: Zaman geldi çıkışı! Ne İstanbul ne de Kocaeli orada

Türkiye'nin neredeyse tüm bölgelerindeki meteoroloji uzmanları tarafından bir ilimize yönelik uyarılar yapılırken mağdurları olmayın diyerek uyarıya başlandı. Öğrenen vatandaşlar şoku yaşadı! Ünlü uzman isim uyardı: Ne İstanbul, ne Kocaeli ne de Sakarya. İşte o ilimiz.

2023-09-02 18:40:02

Türkiye'nin tümünden o ilimize acil uyarılar gitmeye başladı. Ne İstanbul ne Kocaeli ne de Sakarya. Çok ama  çok kuvvetli geliyor diyerek çağrı yaptı!

Türkiye'nin eylül ayına girmesiyle birlikte havalar da yavaştan serinlemeye başladı. Kış aylarını seven vatandaşlarımız bunun sevincini yaşarken, herkes yağmurların ne zaman etkili olacağını merak etmeye başladı.

İstanbul'da cuma ve cumartesi beklenen yağmurlar etkili olmadı ancak Kocaeli ve Sakarya, yağmurlardan nasibini aldı. Meteoroloji uzmanlarından ise şimdi bir ilimize yönelik uyarılar gitmeye başladı.

SAMSUN'UN TEDBİR ALMASI GEREKİYOR!

Meteoroloji uzmanları, Samsun'u şiddetli yağışlara karşı uyarmaya başladı. Meteoroloji uzmanı Kerem Ökten de, "Samsun tedbir almalı. Yağışlar kuvvetli olacak." ifadelerini kullandı.

Yorumlara Git

Türkiye bu olayı konuşuyor! Seçil Erzan'dan Fatih Terim itirafı!

Dünya böyle tehdit görmedi! 5 milyon İsrailliye ''Sevdiklerinize veda edin'' mesajı yolladılar

Fenerbahçe - Galatasaray maçı | CANLI ANLATIM

YRP’den istifa eden Gülpınar’dan Erbakan’ı kızdıracak şok sözler!

Katil İsrail son dakikayla duyurdu! Lübnan’da binlercesi imha edildi