AKİT MENÜ

Medya

Ekran kabadayısı kavgacı Ersan Şen'den kendi televizyon kanalı için güldüren vaad!

Televizyon ekranlarında tansiyon yükselten tartışmalarıyla sıkça gündeme gelen Ersan Şen, açacağı televizyon kanalının tanıtımı için güldüren vaadde bulundu. Şen, "Ekranda kavga edenler olmayacak" ifadelerini kullandı.

2023-09-08 22:49:17

Hukukçu kimliği ile katıldığı programlarda bilip bilmediği her konuda kavgacı bir üslupla fikir, eleştiri ve yorum yapan Ersan Şen televizyon kanalı kurmaya hazırlanıyor. Kuracağı kanalla ilgili detayları gazeteci Sina Koloğlu’na aktaran Şen, “Ekranda kavga edenler olmayacak” dedi.

Sina Koloğlu, Twitter hesabından yeni kanal hakkında şu detayları paylaştı:

"Prof. Dr. Ersan Şen Hoca ekranın son dönem, en çok konuşulan ismi. Üslubu ile farklılığını ortaya koydu. Bazen abartılı bulundu ama, 'Hoca haklı' diyenler azımsanmayacak sayıdaydı. Ekrana hep 'dersini çok iyi çalışarak' Ersan Şen çıkıyordu. Ekran şöhreti sanırım kendisinin de hoşuna gitti. Bir gün 'Hocamız kanal kuruyor' diye haber çıkınca doğrusu, şaşırmadım değil. Adı Ekol TV. Kendisine sordum 'Nerden çıktı bu televizyon işi?' diye.

"Kendi adıma ulaşacağım hedeflere ulaştım"

'Kendi adıma ulaşacağım hedeflere ulaştım. Ama ülkemiz için dertlenen, bu toprakların daha fazla değer görmesi için mücadele eden biriyim. Bu alana ilgi duymam da bu durumla alakalı diyebilirim' diyor Ersan Hoca.

Kanal fikrinin alelacele verilmiş bir karar olmadığını söylüyor; 'Ekibimiz ile arkadaşlarımız düşünüp, tasarladığımız hazırlığını yaptığımız bir konu' diye ekliyor. Peki nasıl oluştu bu durum? 'Benim farklı medya kuruluşlarında çalışan yönetici, sunucu, gazeteci dostum var. Diğer taraftan, kendi çalışma arkadaşlarımla da oturup üzerinde çalıştık. O çalışmalar neticesinde, kanal fikri ortaya çıktı. Daha sonra, profesyonel bir ekip kurmak için kolları sıvadık' diyor.

"Siyasi partilere mesafeli olacağız"

'Haddinden fazla' haber kanalı mevcut. Ersan Hoca'ya 'Farkınız ne olacak?' diye sordum. 'Hiçbir siyasi partiye bir yakınlığımız veya uzak tutumumuz söz konusu değil. Burada kritik yer, Devlete ve Millete olan bağlılık. Onun dışında, solcusu da sağcısı da bizim için aynı değerde' dedi.

"Aktif çalışan ekran yüzleri yer alacak"

'Kimler olacak vitrin ismiler kimler?' diye sorduğumda; 'Ekran yüzleri konusunda isim vermem doğru olmaz, çünkü halihazırda birçoğu aktif olarak çalışıyor. Onların herhangi bir sıkıntı çekmesini istemeyiz' dedi Ersan Şen.

Günlük akış felsefesi nasıl olacak? Şen, çerçeveyi çiziyor; '7/24 haber kuşakları ve tartışma programları yer almayacak. Mehmet Ali Birand’ın 32. Gün programında yaptığı, hepimizin hala izlediği belgesellere benzer işler de olacak' diyor. Ve bir konun daha altını çiziyor; '3. Sayfa haberlerine sınırlama gelecek'.

"Yeni yılın ilk saatleri itibariyle merhaba diyebiliriz"

1 Ocak olarak duyurulmuştu. Ersan hoca; 'Belki 1 ay daha öne çekmek adına çalışmalarımıza hız kazandırdık. Ancak şu an için, yeni yılın ilk saatleri itibariyle merhaba diyebiliriz. Hem D-Smart’ta ve hem de Digitürk’te olacağız'."

Yorumlara Git

İBB'den skandal dava! Hükümet indirim yapmıştı ama...

Galatasaray'da Mourinho krizi çıkabilir! Gözler Okan Buruk’ta: Böylesi olmamıştı gerçekten…

Emekliler aman dikkat! Maaşınız kesilebilir

Milli takıma çok şey kazandırmış zaten! Şimdi de Süper Lig devine mi gelecek? Akıl tutulması bu olsa gerek…

‘İsrail 2 yıl içinde…’ Umarız dediğin olur siyonist yalakası Trump