AKİT MENÜ

Gündem

Metin Feyzioğlu, Karabulut ailesine tazminatın ödenmesini engelliyor

Münevver Karabulut’u başı testere ile keserek vahşice öldüren Cem Garipoğlu’nun babası Nida Garipoğlu’nun avukatlığını yapan Metin Feyzioğlu, Münevver Karabulut’un ailesini de mağdur ediyor. Bakırköy 4. Ağır Ceza Mahkemesi’nin, Cem Garipoğlu’nun ailesini Münevver Karabulut’un ailesine 37 bin 500 TL maddi, 1 milyon 250 bin TL manevi tazminat ödemeye mahkum ettiği, Metin Feyzioğlu’nun söz konusu tazminatı ödememek için yasadışı yollara başvurduğu bildirildi. Garipoğlu ailesinin tazminatı ödememek için üzerine kayıtlı malları kaçırdığı, 3. kişilere danışıklı devir yaptığı öğrenildi.

Güncelleme Tarihi:

GARİPOĞLU ALEMDE!

Hunharca ve vahşi bir cinayette kızını kaybeden Süreyya Karabulut işinden ayrıldı, annesi Nagihan Karabulut ise hafta sonları bir dershanede temizlikçilik yapıyor. Karabulut ailesine hakkını ödemeyen Metin Feyzioğlu’nun müvekkili Nida Garipoğlu ise, bar ve pavyonlarda gününü gün ediyor.

BU NASIL HUKUKÇU?

Kızını kaybeden Karabulut ailesine verilmesi gereken parayı ödenmesini engelleyen Metin Feyzioğlu’nun, Danıştay’ın 146. kuruluş yıldönümü töreninde yalan ve iftiralarla Van depremzedelerini savunduğunu iddia etmesi “Bu nasıl hukukçu. Kızını vahşice kaybeden aileye verilmesi gereken parayı vermeyen Metin Feyzioğlu kimin hakkını savunur?” şeklinde yorumlandı.

Gazetemize konuşan Münevver Karabulut’un babası Süreyya Karabulut, Cem Garipoğlu anne Tülay Makbule Garipoğlu ve baba Nida Garipoğlu’nun bütün mallarını kaçırdıklarını, 3. kişilere danışıklı devir yaptıklarını söyledi.

FEYZİOĞLU, “ŞİDDET GÖREN KADINLAR BENİ CEPTEN ARASIN’ DEMİŞTİ

Metin Feyzioğlu’nun Ankara Barosu Başkanı iken şiddet gören kadınlar için geliştirilen ‘Gelincik Projesi’ni yürüttüğünü hatırlatan Süreyya Karabulut, “Metin Feyzioğlu, ‘Şiddet gören kadınlar beni cepten arasın’ demiştir. Kızım 17 yaşında, boynu bedeninden vahşice ayrılmıştı. Metin Feyzioğlu’nun bu projeyi sunması etik mi? Kadına şiddete karşı çıkacaksın, hak ve özgürlük mücadelesinden bahsedeceksin, Sen nasıl bu vahşi cinayette sanık avukatı olabilirsin” diye sordu.

NİDA GARİPOĞLU’NUN BERAAT EDECEĞİNİ NEREDEN BİLİYOR?

Süreyya Karabulut, Metin Feyzioğlu’nun, cinayete iştirakten yargılanırken ve cezaevinde tutukluyken davaya girdiğini ve Nida Garipoğlu’nun avukatlığını yaptığını hatırlatarak, “Metin Feyzioğlu, Nida Garipoğlu’nun beraat edeceğini söylemiştir. Metin Feyzioğlu, Nida Garipoğlu’nun beraat edeceğini nereden biliyor?” diye sordu.

FEYZİOĞLU GÖZETİMİNDE MAL KAÇIRIYORLAR

Münevver Karabulut ailesinin Garipoğlu ailesi aleyhine açtığı tazminat davası sonuçlandı. Mahkeme Cem’in ailesini Münevver’in ailesine 37 bin 500 TL maddi, 1 milyon 250 bin TL manevi tazminat ödemeye mahkum etti.

Garipoğlu ailesi, “Ekonomik durumumuz kötü” deyip temyize gitti. Aile, 110 bin 100 TL’lik harç parasını peşin ödemiş, ardından mallarını kaçırmıştı. Cem Garipoğlu’nun annesi Tülay Makbule Garipoğlu’nun iç mücevher ve külçe altın bulunan gizli kasasına icra memurları tarafından el konulmuştu.

Muğla’nın Bodrum ilçesinde bir müvekkiliyle görüşmek için gelen Karabulut ailesinin avukatı Rezan Epözdemir, Cem Garipoğlu’nun annesi Tülay Makbule Garipoğlu’na ait içi mücevher dolu kasa bulduklarını ve bayram sonrası tazminatı ödemedikleri takdir de kasadaki mücevher ve altınları satışa sunacaklarını açıklamıştı.

Yorumlara Git

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Almanya Başbakanı Olaf Scholz'u kabul etti

İspanya’dan Lübnan’daki askerleri hakkında açıklama!

Beyaz Saray’dan ‘Lübnan-İsrail’ açıklaması

THY ve Pegasus’tan son dakika kararı! Seferler iptal edildi

Araç sahipleri yandı! Akaryakıta büyük zam