AKİT MENÜ

Kadın - Aile

İbrahim Saraçoğlu siyatik tedavisi: Düştüğü not, şok uygulama! Bu yöntemi kimse bunu bilmiyor!

Yaptığı açıklamalar ile sık sık gündem olan İbrahim Saraçoğlu siyatik ağrıdan şikayetçi olanlar için dikkat çeken bir uyarıda bulundu. Açıklaması merak uyandırdı

2023-09-19 00:03:14

İbarahim Saraçoglu tarafından özel olarak hazırlanmış bir de kür tedavisi vardır. İbrahim Saraçoğlu her zaman ki gibi yine bize mucize bir kür sunmaktadır. Bu kürü ve diğer ürünleri kullanarak siyatik şikayetlerinizi rahatlatabilirsiniz. Siyatik ağrısı sinirlerin harap olması sonucu görülen bir rahatsızlıktır. Siyatik ağrıları genelde bel ve kalça arkasında dizden aşağı kısımda olur. Siyatik sinir vücuttaki en büyük sinirdir. Siyatik sinirin kökleri omuriliktedir. Siyatik sinirin belirtileri; Yanma hissi, ağrı, uyuşma ve karıncalanmadır. Siyatik sinir tedavisinde esas olan nedeni bulmak ve tedaviyi o şekilde yapmak hastayı rahatlatır.

İbrahim Saraçoğlu Siyatik Kürü; Kaynayan bir su bardağı suya yirmi beş otuz adet kiraz sapı atılır. Üç dakika kısık ateşte kaynatılır. Sonra bir tatlı kaşığı ısırgan otu atılır ve dört dakika bekletilir. Demlenen sıvıyı ağrıyan bölgeye sürünüz. Hazırlanan doğal bitkinin yarısını kahvaltıdan bir saat sonra, diğer yarısını da yarım saat sonra içiniz.

Yorumlara Git

MOSSAD ajanları fabrikada işçi oldu! Alçak saldırının perde arkası

Adıyaman'daki deprem konutlarında Türk bayrağını yere attılar: Evlerini geri alın, yazıklar olsun

Türkiye yeni güne dev operasyonla uyandı! Tam 23 ilde yapıldı

Siber güvenlik için Türkiye harekete geçti! Konu Ekim ayında mecliste

Türkiye'ye gündeme oturacak savunma sanayi teklifi