AKİT MENÜ

Gündem

Cihat Yaycı: Azerbaycan aslında ABD'ye mesaj verdi

Müstafi Tümamiral Doç. Dr. Cihat Yaycı, Azerbaycan'ın başlattığı terör operasyonun aslında ABD'ye verilmiş bir mesaj olduğunu söyledi.

This browser does not support the video element.

Canlı yayında açıklamalarda bulunan Müstafi Tümamiral Doç. Dr. Cihat Yaycı, Azerbaycan ve Ermenistan arasındaki çatışmayı değerlendirdi.

Cihat Yaycı'nın açıklamaları şöyle:

ABD desteğini aldılar

Ermeniler başından beri bir sapkınlık ve şımarıklık içindeler. Arkalarına en son olarak ABD desteğini aldılar. Karabağ'ın tamamını ele geçirecekken Azerbaycan ordusu durdurulmuştu. Bunlar iyice azgınlaştılar orada. Türk polisleri şehit ettiler. Bir şımarıklık içerisinde ABD ile tatbikat yapıp Türkiye ve Azerbaycan'a mesaj vermek istediler.

Ermenistan ordusu bir terör ordusudur

Ermeniler hep başkalarının arkasına sığınmıştır. Ermenistan bir terör devletidir. Türklere ve Müslümanlara zulüm uyguladılar. Azerbaycan ordusu ateşkesi bozan Ermenistan ordusuna terör operasyonu yapmıştır. Ermenistan ordusu bir terör ordusudur. Halkın can ve mal güvenliğine kast ettiler. Azerbaycan ordusu önce sivilleri koruma altına alıyor. Sadece terör odaklarına operasyon düzenliyor. Harbe hazırız biz diyerek meydan okuyan Ermeni ordusu ve yöneticilerin hepsi kaçıyor. Azerbaycan ordusu elektronik harp sistemlerini de etkisiz hale getirdi. ABD- Ermenistan ortak tatbikatının son gününde operasyon başlatılması ABD ve Ermenistan destekçilerine bir mesajdır.

Kaynak: Yeni Akit

İlişkili haber:

Yorumlara Git

Robot Sophia CHP’ye pahalıya patladı

20 Eylül 2024: Günün Âyet ve Hadisi

Bu köpeklere hala dur diyen yok! Saldırı anı kamerada

20 Eylül 1238: Mahmûd B. Ahmed Nâsîrî'nin vefatı (Alim)

İsrail’den skandal talimat! Savaş kuzeyde resmen başladı