AKİT MENÜ

Gündem

Sedat Peker hastaneye kaldırıldı

Organize suç örgütü lideri olduğu için hakkında kırmızı bülten çıkarılan, yurtdışında kaçak yaşayan mafya babası Sedat Peker'in hastaneye kaldırıldığı ortaya çıktı.

2023-09-25 05:32:59

Birleşik Arap Emirlikleri'nden bulunan, Organize suç örgütü lideri olduğu için hakkında kırmızı bülten çıkarılan yurtdışında kaçak yaşayan Sedat Peker hastaneye kaldırıldı.

Yapılan ilk tetkiklerde apandisitinin patladığı tespit edilen Peker acilen ameliyata alındı. Apandisti alınan Peker'in daha sonra alelacele hastaneden çıkarıldığı öğrenildi.

Avukatı açıklama yaptı

2023 seçimlerini etkileyecek, hatta sonucunu değiştirecek çok önemli açıklamalar yapacağı iddia edilen ama kaçtığı Birleşik Arap Emirlikleri’nde sesi hiç çıkmayan Sedat Peker’in avukatı hastane iddialarına ilişkin sosyal medya hesabından açıklama yaptı. Mafya babası ve halen yurtdışında kaçak yaşayan Sedat Peker’in avukatı Ersan Barkın, "Basında, Sayın Sedat Peker’in sağlık durumuna ilişkin kimi haberler yer aldı. Kendisi geçtiğimiz hafta apandisit ameliyatı oldu. Şu an hastanede değil ve sağlık durumu yerinde" ifadelerini kullandı.

Kaynak: Odatv

Yorumlara Git

Emekliler aman dikkat! Maaşınız kesilebilir

Milli takıma çok şey kazandırmış zaten! Şimdi de Süper Lig devine mi gelecek? Akıl tutulması bu olsa gerek…

‘İsrail 2 yıl içinde…’ Umarız dediğin olur siyonist yalakası Trump

''Makas atarak'' 5 kişinin ölümüne neden olmuştu! Trafik teröristine komik ceza

Sözcü’yü dansöze çevirdiler! Instagram’ın borazanı olursan böyle rezil olursun