AKİT MENÜ

Siyaset

Seçimler bitti CHP yine aslına döndü

Gerçek yüzlerini halkın karşısına çıktıkları her seçimde gizleyen CHP de aslına döndü. Seçimlerden önce mütedeyyin kesimin oyunu alabilmek için dini konularla konuşulmaması talimatı vererek şirin görünmeye çalışan CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu’nun mutat olaylara yayımladığı “konuşulmaması gerekenler-dikkat edilmesi gereken konular” başlığını kaldırdığı ortaya çıktı.

SEBAHATTİN AYAN  İSTANBUL

Seçimler öncesi mütedeyyin kesimin oyunu alabilmek ve dindarlarla arayı açmamak için tabanına dini konularda konuşmaması talimatı vererek şirin gözükmeye çalışan CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu’nun mutat olarak yayınlanan CHP Haftalık Raporunda, “Konuşulmaması Gerekenler-Dikkat Edilmesi Gereken Konular” başlığının kaldırdığı ortaya çıktı. CHP’nin internet sitesinde yer alan ve 14- 28 Mayıs seçimlerinden önce ara verilerek bir süre yayınlanmayan ‘sus raporu’ milletvekilliği seçiminin ardından tekrar yayınlanmaya başladı. CHP Medya ve Kurumsal İletişimden Sorumlu Genel Başkan Başdanışmanlığı tarafından hazırlanan raporun 21-27 Ağustos haftasını kapsayan son sayısında, ‘Konuşulmaması gerekenler-dikkat edilmesi gereken konular’ başlığı kaldırıldığı görüldü.

Partilere robot muamelesi yaptı

CHP’de başlayan değişim sancısının ilk revizyonunda Medya, Planlama ve Sosyal Medya Politikaları Başkanı olarak göreve getirilen Eren Erdem’in yaptığı değişiklikte 27’nci Yasama dönemindeki sürümünde yer alan “Partinin iç organlarında konuşulması gereken hususlar medya önünde konuşulmamalı. Ülkenin menfaati için ilkemiz daima ‘kol kırılır yen içinde kalır’ olmalıdır” ifadesi kaldırıldı. Söz konusu uyarı 14-20 Ağustos haftasını kapsayan raporda yer almıştı. Seçimler öncesi Erdoğan’ı devirebilmek için terör örgütü PKK’nın siyasi uzantısı HDP ve türlü terör örgütleriyle birlikte ittifak yapan CHP Lideri Kılıçdaroğlu, “Türk Ordusu ve Genelkurmay Başkanlığı ile ilgili eleştirel söylemlerde bulunulmamalı” talimatı vererek partililere programlı birer robot muamelesi yaptığı ortaya çıkmıştı.

Yorumlara Git

İsrail’den skandal talimat! Savaş kuzeyde resmen başladı

Amerikalılar Trump’ın mitinginde dehşeti yaşadı! Gizli Servis bilerek müdahale etmemiş

İsrail’in vaadettiği serveti elinin tersiyle itti: Kanlı para istemem!

Bazı fakülte ve enstitülere kapatma kararı Resmi Gazete'de

Hukuk tarihinde bir ilk! Resmen başladı: Kirayı o belirleyecek…