AKİT MENÜ

Siyaset

Kılıçdaroğlu ortağı Karamollaoğlu ile locada!

Cumhurbaşkanı adayı olması sebebiyle milletvekili seçilmeyen CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Meclis’e gelerek Genel Kurulu locadan izledi.

2023-10-01 17:37:48

TBMM yeni yasama yılı düzenlenen açılış töreni ile başladı.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın konuşmasıyla açılan Meclis oturumunu milletvekili olmayan genel başkanlar locadan izledi.

Cumhurbaşkanı adayı olduğu için milletvekili seçimine girmeyen CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu Meclis açılış törenini locadan izledi. Kılıçdaroğlu Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu ile yan yana oturdu. İki lider bir süre sohbet etti.

Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu ise açılış oturumunu eski başbakan olması dolayısıyla eski Meclis Başkanlarının da bulunduğu locadan izledi. Açılışa eski Meclis Başkanları Cemil Çiçek, İsmet Yılmaz, Binali Yıldırım ve Mustafa Şentop da katılarak locadan izledi.

Akşener katılmadı!

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener ise Meclis açılışına katılmadı.

Meclis Genel Kurulu’na ilk gelen genel başkan MHP lideri Devlet Bahçeli oldu. HDP’nin eski eş genel başkanları Mithat Sancar ve Pervin Buldan Yeşil Sol Parti grubunun arka sıralarında oturdu. Yeşil Sol Parti grubunun ön sıralarında partinin eş sözcüleri yer aldı.

Yorumlara Git

Robot Sophia CHP’ye pahalıya patladı

20 Eylül 2024: Günün Âyet ve Hadisi

Bu köpeklere hala dur diyen yok! Saldırı anı kamerada

20 Eylül 1238: Mahmûd B. Ahmed Nâsîrî'nin vefatı (Alim)

İsrail’den skandal talimat! Savaş kuzeyde resmen başladı