AKİT MENÜ

Dünya

Putin'in kafasında olan o iz gündemde, olay oldu: Rusya’da Kanser iddiası şoku! Yok ya dedirtti!

Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin hakkında çok dikkat çeken bomba bir iddia ortaya atıldı: Putin'den bahsedilen haberde sağlık durumuyla ilgili bir iddia, önceki gün gündem oldu...

2023-10-01 19:53:26

Bir yılı aşkın bir süredir Ukrayna ile savaşta olan Rusya’nın Devlet Başkanı Vladimir Putin’in sağlık durumuyla ilgili dikkat çekici iddialar ortaya atıldı…

Son yıllarda sağlık durumunun kötüye gittiğine dair iddiaların sık sık gündeme geldiği Putin’in dün katıldığı bir etkinlikte yaptığı konuşma sırasında kafasında oluşan iz sosyal medyada tartışma yarattı. Daha önce kafasının üzerinde hiç görülmeyen siyah bir ize dikkat çeken uzmanlar ve sosyal medya kullanıcıları, Putin’in sağlık durumunun kötüye gittiğini iddia etti.

Gelecek hafta 71 yaşına basacak Putin’in saçlarının başladığı bölgede oluşan siyah karaltı ile ilgili olarak Kremlin bir açıklama yapmadı. sözcünün aktardığı haberde bazı sosyal medya kullanıcıları Putin’in kanser olduğunu ve sağlık durumunun kötüye gittiğini söyledi.

Bazı medya kuruluşları Putin’in yoğun bir şekilde ilaç kullandığını söylerken, ilaçları alınca hastalığının belirtilerinin geçtiğini iddia etti. Yetkililer, Putin’in hafta sonları konutunda kaldığını fakat diğer zamanlarda ise olası bir hava saldırısından korunmak için belirli bölgelerde kaldığını öne sürdü.

Yorumlara Git

Adıyaman'daki deprem konutlarında Türk bayrağını yere attılar: Evlerini geri alın, yazıklar olsun

Türkiye yeni güne dev operasyonla uyandı! Tam 23 ilde yapıldı

Siber güvenlik için Türkiye harekete geçti! Konu Ekim ayında mecliste

Türkiye'ye gündeme oturacak savunma sanayi teklifi

Robot Sophia CHP’ye pahalıya patladı