AKİT MENÜ

Ekonomi

İngiltere, Türkiye'nin kapısını çaldı! Flaş karar: Türkiye'den ambalaj satın almak istiyoruz diyerek duyurdu! Milyar dolarlık ihracat!

İngiliz firma Türkiye'den onları satın almak istiyor. Türkiye'den kebap, hamburger ve pizza ambalaj kutuları ithal etmek istiyor. İngiltere ambalaj satın alacak

2023-10-03 17:58:49

Günün koşuşturması içerisinde zaman kazandıran takeaway uygulaması, dünyada oldukça yaygınlaşmış durumda.

Bugün de takeaway uygulaması için kullanılmak üzere bir alım ilanı TurkishExporter’da yayınlandı. İngiltere’den bir firma kebap, hamburger ve çeşitli boyutlarda pizzalar için ambalaj satın almak istediğini yazdı. İlanlarında sos kabı almak istediklerini de söyledi.

Rakamlarla İngiltere

816,29 milyar dolarlık ithalat hacmi ile dünyanın 5. büyük ithalat ülkesi olan İngiltere’ye; Türkiye 15,89 milyar dolarlık ihracat yapıyor. İngiltere’nin ürün aldığı ülkeler listesinde Türkiye 14. sırada yer alıyor.

GTİP Kodu 4819 olan bu ihracat alım talebinde yer alan; 4819 Gtip kodu olan ürünleri içeren gümrük tarife istatistik pozisyon sınıfı genel açıklaması: GTIP Kodu: 4819 – Kağıttan, kartondan, selüloz vatkadan veya selüloz lif tabakalarından kutular, mahfazalar, torbalar ve diğer ambalaj kutuları diyerek duyurusunu yaptı. (dunyacom)

 

 

Yorumlara Git

İsrail’den skandal talimat! Savaş kuzeyde resmen başladı

Amerikalılar Trump’ın mitinginde dehşeti yaşadı! Gizli Servis bilerek müdahale etmemiş

İsrail’in vaadettiği serveti elinin tersiyle itti: Kanlı para istemem!

Bazı fakülte ve enstitülere kapatma kararı Resmi Gazete'de

Hukuk tarihinde bir ilk! Resmen başladı: Kirayı o belirleyecek…