AKİT MENÜ

Spor

Fenerbahçe Teknik Direktörü İsmail Kartal'dan rotasyon açıklaması!

Fenerbahçe, UEFA Konferans Ligi H Grubu ikinci maçında FC Spartak Trnava ile karşı karşıya gelecek. Sarı lacivertlilerde teknik direktör İsmail Kartal ve Joshua King maç öncesi basın toplantısı düzenledi.

İsmail Kartal: "Buraya moralli geldik. Gruplara kaldığımız günden beri bütün rakiplerimizin analizlerini yapıyoruz. Spartak Trnava'yı da çok iyi analiz ettik, dersimize çalıştık. İyi futbol oynayarak 3 puanı almak istiyoruz. Bu gruptan lider olarak çıkmak istiyoruz." ifadelerini kullandı.

"LİDER ÇIKMAK İSTİYORUZ"

Karşılaşmayı kazanmak istediklerini belirten Kartal, "Bu rakibe karşı iyi mücadele edip iyi futbol oynayarak 3 puanı almak istiyoruz. Bu gruptan da lider olarak çıkmak istiyoruz. Bütün hedef ve amacımız bu şekilde." dedi.

"TAKIMA YASAKLADIM"

Galibiyet serisi hakkında konuşan İsmail Kartal, "14'te 14, 20'de 20, 30'da 30... Ben, bunlara bakmıyorum. Bunları zaten Samandıra'da takıma yasakladım. Biz, sıradaki maçın bizim için en önemli maç olduğu bilinciyle maçlara çıkıyoruz." açıklamasını yaptı.

 

"BU GECE TOPLANTI YAPACAĞIM"

Rotasyon hakkında konuşan tecrübeli çalıştırıcı, "Pozitif futbol oynamaya çalışan bir takımız. Yarınki maç ile ilgili de bu gece toplantı yapacağım. Bazı oyuncularımla görüşeceğim. Daha karar vermedim, sabah karar vereceğim." dedi.

Yorumlara Git

Adıyaman'daki deprem konutlarında Türk bayrağını yere attılar: Evlerini geri alın, yazıklar olsun

Türkiye yeni güne dev operasyonla uyandı! Tam 23 ilde yapıldı

Siber güvenlik için Türkiye harekete geçti! Konu Ekim ayında mecliste

Türkiye'ye gündeme oturacak savunma sanayi teklifi

Robot Sophia CHP’ye pahalıya patladı