AKİT MENÜ

Dünya

İsrail sahada kaybedince psikolojik savaşa başladı! Herzog ülkeden kaçan halkına bu sözlerle seslendi

Kassam Tugayları tarafından hayatlarının şokunu yaşayan İsrail Cumhurbaşkanı Isaac Herzog, psikolojik savaşa başladı. Havalimanlarına koşan İsrail halkına Hamas’ın saldırıları karşısında ulusal birlik çağrısında bulunarak, “İsrail bu sefer de kazanacak” dedi.

2023-10-08 23:59:24

Kassam Tugayları tarafından 'Aksa Tufanı' operasyonu ile sarsılan İsrail, Gazze'de sivillere yönelik saldırılar gerçekleştirirken, İsrail Cumhurbaşkanı Isaac Herzog, ulusa seslendi. Herzog konuşmasında, ülkelerinden kaçmayı tercih eden İsrail halkına Hamas’ın saldırıları karşısında ulusal birlik çağrısında bulunarak, “Bu kahramanlık ruhunu ve bu birlikteliği koruyalım. Bu bizim en güçlü silahımızdır" dedi.

"Bu savaş bir anda bitmeyecek"

Umutsuzluğa kapılmadan düşmana karşılık verilmesi gerektiğini vurgulayan Herzog, “Bu savaş bir anda bitmeyecek. Düşmanlarımız psikolojik savaşa çaba harcıyorlar” ifadelerini kullanarak, İsrail halkından Hamas'a hizmet eden söylentiler yaymaktan kaçınmalarını ve ordudan gelen emirlere uymalarını istedi.

"Başka seçeneğimiz yok" 

Herzog, "Burada tartışılmaz bir gerçek var: İsrail bu sefer de kazanacak. Başka seçeneğimiz yok" ifadelerini kullanarak, “Topraklarımız üzerindeki varlığımızı yeniden inşa edip teyit edeceğiz” dedi.

İsrail ile ABD arasındaki güçlü bağa vurgu yapan Herzog, İsrail'in bağımsızlığı için savaşanlara şükranlarını sundu.

Yorumlara Git

CHP ve yavrularının tek amacı! Darbe anayasasına dokundurtmayız!

Acun Ilıcalı’yı çileden çıkarttı! Bakalım cevabı ne olacak? Derbi öncesi kılıçlar çekildi…

Barbar İsrail’i her alanda boykot edelim

Lübnan’da yeni düzenleme Uçaklarda resmen yasaklandı

Dünyanın en zengini bile olsa başı dertte!