AKİT MENÜ

Gündem

Filistinli yaşlı adama akıl dışı "taciz" suçlaması!

Filistin kökenli Türk vatandaşı Hayııdı Subhi Basheer adlı iş adamı, bir PTT şubesinde kendisine atılan "taciz" suçlaması sebebiyle mağdur duruma düştü.

2023-10-10 17:39:20

This browser does not support the video element.

Olay İstanbul'daki bir PTT şubesinde yaşandı.

60'lı yaşlarındaki Basheer, sıra beklerken ayakta durmaktan yorularak oturmak istedi.

Yanında eşi ile birlikte koltuğa yönelen Basheer, iki koltuğu birden işgal eden 20 yaşındaki genç kadının ayağına, "Biraz ileri git" dercesine değdi.

Genç kadın olayı "taciz" edildiğini öne sürerek mahkemeye taşıdı.

Mahkeme Filistin Asıllı Türk vatandaşı Basheer'in 4 ay süreyle yurt dışına çıkışını yasaklayarak tutuksuz yargılamaya karar verdi.

Yurt dışında bakıma muhtaç kızı var!

Hayııdı Subhi Basheer'in avukatı, yurt dışına çıkış yasağı konulan Basheer'in işlerinin büyük çoğunluğunun Suudi Arabistan'da olduğunu, yine Suudi Arabistan'da bakıma muhtaç MS hastası bir kız çocuğunun bulunduğunu, bu sebeplerle müvekkilinin mağdur edildiğini belirterek mahkemeye itiraz etti.

Basheer'in avukatı, müvekkilinin bacağından ciddi bir operasyon geçirdiğini, ayağında gözler görülür rahatsızlık olduğunu, ara sıra bu sebepten dengesinin de bozulduğunu belirttiği dilekçede, İstanbul Anadolu 14. Asliye Ceza Mahkemesi'nden kararın bozulmasını talep etti.

Yorumlara Git

1+0 evlerde gayrimeşru ilişkiler yaşanıyor! Bu evler yasaklansın

120 bin TL'lik o ürün için geceden kuyruğa girdiler!

İsrail, Müslüman âlemini eze eze yendi. Bunun lamı cimi yok! İster ne mutlu Türk ol ister ne mutlu Arap böyle giderse halimiz harap

Cihat Yaycı, Türkiye'yi uçuracak petrol ve doğalgazın yerini söyledi: Müthiş potansiyel var müthiş

MOSSAD ajanları fabrikada işçi oldu! Alçak saldırının perde arkası