AKİT MENÜ

Gündem

‘Birkaç gün içinde..’ Eski Mossad başkanından alçak tehdit

İşgalci terörist İsrail'in 7 Ekim'den bu yana Gazze Şeridi'ne düzenlediği saldırılarda ölenlerin sayısı 1203'e ulaştı. Filistin Sağlık Bakanlığından yapılan yazılı açıklamada, bölgedeki can kayıpları ile yaralılara ilişkin bilgi verildi. Eski Mossad başkanı ise yaşanacak elektrik ve su sıkıntısı üzerinden alçakça bir tehditte bulundu.

This browser does not support the video element.

Açıklamada, İsrail'in 7 Ekim'den bu yana Gazze'ye düzenlediği saldırılarda 1203 kişinin yaşamını yitirdiği, 5 bin 763 kişinin yaralandığı kaydedildi.

Gazze'deki Sağlık Bakanlığı Sözcüsü Eşref el-Kudra, Bakanlığa ait sosyal medya hesabı Facebook'tan açıklama yaptı.

Kudra, "Hastaneler tam kapasiteyle çalışıyor. İsrail saldırılarının artması ve oluşan yoğunluktan dolayı yaralı ve hastalar yerde yatıyor." ifadelerini kullandı.

Sözcü Kudra ayrıca, İsrail'in devam eden elektrik, su ve yakıt kesintisinin, yaralı ve hastaların hayatlarını tehdit ettiğini, "korkunç bir sağlık ve çevre felaketine neden olduğunu" vurguladı.

HALEVY: BİRKAÇ GÜN İÇİNDE SU VE ELEKTRİK İÇİN YALVARACAKLAR

İsrail'in istihbarat servisi Mossad'ın eski başkanlarından Efraim Halevy "Gazze Şeridi'nde bugüne kadar atılan adımlar bize gösteriyor ki birkaç gün içerisinde bize su ve diğer ihtiyaçlar için yalvaracaklar. Ancak hiçbir şey verilmeyecek. İşte o andan sonra şimdiye kadar yaptıklarının ne kadar trajik bir hata olduğunu anlayacaklar." dedi.

 

Yorumlara Git

Adıyaman'daki deprem konutlarında Türk bayrağını yere attılar: Evlerini geri alın, yazıklar olsun

Türkiye yeni güne dev operasyonla uyandı! Tam 23 ilde yapıldı

Siber güvenlik için Türkiye harekete geçti! Konu Ekim ayında mecliste

Türkiye'ye gündeme oturacak savunma sanayi teklifi

Robot Sophia CHP’ye pahalıya patladı