AKİT MENÜ

Gündem

MasterChef All Star'da ödülü kazanan yarışmacı belli oldu!

MasterChef All Star'ın dün yayınlanan bölümünde, ödül oyunu oynandı. Ve kazanan isim bölüm sonunda belli oldu.

Yarışma programı MasterChef All Star, izleyicisiyle buluşmaya devam ediyor. Dün yayınlanan bölümünde; mavi ve kırmızı takım üyeleri, ödül oyunu için kolları sıvadı. İki aşamalı oyunun sonunda başarılı olan isim, 100 bin TL kazandı.

KABAKTAN İLHAM ALAN TABAK!

Şefler ilk etapta yarışmacılardan çeşitli kabaklardan üretici tabaklar yapmalarını istedi. Menüde; amuse bouce (3 tabak), soğuk başlangıç, ara sıcak, çorba, ana yemek (balık, tavuk, et ve vejeteryan) ve tatlı vardı.

Kabaklar da; kestan kabak, mini beyaz kabak, spagetti kabak, meşe palamudu kabak, kara kabak, bal kabağı, kırmızı kuri kabağı, peynir kabağı, su kabağından oluştu.

Ortaya çıkan tabaklar arasında başarılı bulunarak ikinci etaba geçen yarışmacılar; Metin, Alican, Dilara, Tolga, Kıvanç, Barbaros, Tanya, Kerem ve Tahsin oldu.

İkinci etapta ise yarışmacılardan 'Sıfır atık' konseptinden yemekler istendi. Kıvanç, Dilara, Metin ve Barbaros'un tabakları başarılı bulunurken, ödülü kazanan ise Dilara oldu.

Yorumlara Git

Emeklilerin banka hesapları inceleniyor mu? Cumhurbaşkanlığı'ndan açıklama geldi

Ne siber saldırısı? Resmen sivillere yönelik bir vahşet!

1+0 evlerde gayrimeşru ilişkiler yaşanıyor! Bu evler yasaklansın

120 bin TL'lik o ürün için geceden kuyruğa girdiler!

İsrail, Müslüman âlemini eze eze yendi. Bunun lamı cimi yok! İster ne mutlu Türk ol ister ne mutlu Arap böyle giderse halimiz harap