AKİT MENÜ

Medya

İsrail yalaması BBC, fosfor bombasını duyunca yayını kesti!

Terör devleti İsrail’in Aksa Tufanı harekatındaki rezilliğinin ardından başlattığı terör saldırılarını gizlemeye çalışan İngiliz BBC, canlı yayında bölgeden bilgileri aktaran muhabirinin fosfor bombası itirafının ardından apar topar yayını kesti.

This browser does not support the video element.

Uluslararası Af Örgütünün Kriz Müdahale Programı, İsrail ordusunun Gazze'nin yoğun nüfuslu sivil bölgelerinde, beyaz fosforlu top mermileri kullandığını belgeleyen ikna edici kanıtlar topladı.

Örgütün Kriz Kanıt Laboratuvarı tarafından doğrulanan video ve fotolar, İsrail'in 7 Ekim'den bu yana bombaladığı Gazze'de beyaz fosfor kullandığını ispatladı.

İngiliz medya kuruluşu BBC, İsrail'in Gazze'de beyaz fosfor kullandığını anlatan muhabirinin yayınını kesti.

Sunucunun bu sözlerin ardından teknik aksaklık bahanesiyle, "Tabii burada çok zor ve tehlikeli şartlarda yayın yapmaya çalışıyoruz" ifadelerini kullandığı görüldü.

Uluslararası Medya Enformasyon Derneği (UMED) skandala ait görüntüleri paylaşıp, "Katliamı örtbas edip taraf tutmak yayın yapmak değildir. Şiddetle kınıyoruz." açıklamasında bulundu.

Yorumlara Git

1+0 evlerde gayrimeşru ilişkiler yaşanıyor! Bu evler yasaklansın

120 bin TL'lik o ürün için geceden kuyruğa girdiler!

İsrail, Müslüman âlemini eze eze yendi. Bunun lamı cimi yok! İster ne mutlu Türk ol ister ne mutlu Arap böyle giderse halimiz harap

Cihat Yaycı, Türkiye'yi uçuracak petrol ve doğalgazın yerini söyledi: Müthiş potansiyel var müthiş

MOSSAD ajanları fabrikada işçi oldu! Alçak saldırının perde arkası