AKİT MENÜ

Dünya

Ruslar: 400 binden fazla askeri ordu Ukrayna topraklarında! Rus yetkili canlı yayında böyle açıkladı!

Ukrayna Savunma Bakanlığı Ana İstihbarat Müdürlüğü temsilcisi Andrey Yusov’un, katıldığı bir canlı yayında dikkat çeken ifadeler kullandı. Rusların yaptıkları bölgelerde saldırı yürütmeye devam edecek

2023-10-25 19:18:04

Ukrayna Savunma Bakanlığı Ana İstihbarat Müdürlüğü temsilcisi Andrey Yusov’un açıklamasına göre şu anda Ukrayna topraklarında 400 bin Rus askeri bulunmakta ve bu sayı sadece cephenin belirli sektörlerindeki operasyonlar için yeterlidir.

Yusov, Kiev TV kanalında yayınlanan açıklamasında “Kuvvetler cephenin belli bölgelerindeki bireysel operasyonlar için yeterli. Ve Ukrayna’daki geçici işgal altındaki topraklarda 400 binden fazla Rus askeri personeli olduğunu biliyoruz. Ve tabii ki bu hatırı sayılır bir rakam.” dedi.

Ona göre Ukrayna topraklarında büyük miktarda düşman silahı var. Aynı zamanda yeni silahlar etkinleştirilerek cepheye ulaştırılıyor.

qha haber ajansının aktardığı bilgide: Rusya’da seferberliğin devam ettiğini, yaz boyunca sürdüğünü de kaydeden Yusov “22 Şubat’ta yaşanan senaryonun tekrarından bahsetmiyoruz. Ancak bazı bölgelerde evet, düşman belirli bölgelerde saldırı yürütmeye devam edecek” diye özetledi.

Yorumlara Git

İsrail’den skandal talimat! Savaş kuzeyde resmen başladı

Amerikalılar Trump’ın mitinginde dehşeti yaşadı! Gizli Servis bilerek müdahale etmemiş

İsrail’in vaadettiği serveti elinin tersiyle itti: Kanlı para istemem!

Bazı fakülte ve enstitülere kapatma kararı Resmi Gazete'de

Hukuk tarihinde bir ilk! Resmen başladı: Kirayı o belirleyecek…