AKİT MENÜ

Yaşam

Hava ne zaman soğuyacak? Uzmanından: Bunu bekliyorum deyip duyurdu! Hava durumu açıklaması

Meteoroloji uzmanı Kerem Ökten sosyal medya hesabından paylaştı: Türkiye'de etkili olması beklenen yağışlar hakkında bilgi verdi. Peki, havalar ne zaman soğuyacak? İşte ayrıntılar...

2023-10-26 00:22:20

Meteoroloji Genel Müdürlüğünden alınan tahminlere göre, Van, Hakkari, Bitlis ve Muş çevreleri ile Ağrı ve Iğdır'ın güney kesimlerinin yerel olmak üzere sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı, diğer yerlerin parçalı ve az bulutlu geçeceği tahmin ediliyor.

Bu sabah ve gece saatlerinde yer yer sis ve pus bekleniyor.

Hava sıcaklığında önemli bir değişiklik olmayacağı, kuzey, iç ve batı kesimlerde mevsim normallerinin üzerinde, diğer yerlerde mevsim normalleri civarında seyredeceği tahmin ediliyor.

Rüzgarın ise genellikle güneyli, iç ve doğu kesimlerde yer yer kuzeyli yönlerden hafif, ara sıra orta kuvvette eseceği tahmin ediliyor.

HAVALAR NE ZAMAN SOĞUYACAK?

Meteorolojik tahminlere göre sıcak havaların Ekim ayı sonuna kadar devam etmesi bekleniyor.

Meteoroloji uzmanı Kerem Ökten sosyal medya hesabından Türkiye'de etkili olması beklenen yağışlar hakkında bilgi verdi. 31 Ekim'den sonra yağışlar konusundaki şanssızlığımızın kırılacağını ifade eden Ökten, uyarılarda bulundu. 

Meteoroloji uzmanı Kerem Ökten sosyal medya hesabından Türkiye'nin kasım ayındaki yağış durumuna ilişkin çok önemli bir paylaşımda bulundu.

Artık kasım ayına girmemiz için 1 haftadan az bir zaman kaldı. Bu tarihlerden sonra yavaş yavaş sonbaharı hatta kışı daha ciddi yaşayacağız. Uzmanların tahminlerine göre yine bir ekim ayı sıcaklık rekoru da kırılmış olabilir.

KASIM AYI İÇİN MÜJDELİ HABER

Ancak meteoroloji uzmanı Kerem Ökten kasım ayı yağışları için umutlu konuşarak şu bilgileri verdi:

"Kasım ayında havalar hareketlenecek. Kuzey yarım kürede ve Avrupa'da hiç bir sorun yok. Sadece Ülkemiz şansız taraftaydı. Bu durum Kasım ayı ile birlikte kırılacak..."


 

Yorumlara Git

İBB'den skandal dava! Hükümet indirim yapmıştı ama...

Galatasaray'da Mourinho krizi çıkabilir! Gözler Okan Buruk’ta: Böylesi olmamıştı gerçekten…

Emekliler aman dikkat! Maaşınız kesilebilir

Milli takıma çok şey kazandırmış zaten! Şimdi de Süper Lig devine mi gelecek? Akıl tutulması bu olsa gerek…

‘İsrail 2 yıl içinde…’ Umarız dediğin olur siyonist yalakası Trump