AKİT MENÜ

Gündem

Kızıl Hacker grubu RedHack haddini aştı!

Soma'daki maden faciasında yüzlerce vatandaşımız hayatını kaybetti. Ülkede 3 günlük yas ilan edilip millet madencilerimiz için kenetlenmişken, Gezi olaylarında halkı kışkırtarak provokatörlük yapan kızıl hacker grubu RedHack, 'yas ilan edilmediği' gerekçesiyle Soma Belediyesi'nin sitesini 'hack'ledi.

Güncelleme Tarihi:

YENİAKİT.COM.TR - Türkiye’yi yasa boğan kara haberi madende inceleme yaptıktan sonra Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Taner Yıldız açıkladı. Son gelen bilgilere göre, faciadan sonra 205 madencinin hayatını kaybetti. Ülkede 3 günlük milli yas ilan edilirken 19 Mayıs törenleri başta olmak üzere birçok program da iptal edildi.

KIZIL HACKER GRUBU HADDİNİ AŞTI!

Türkiye'nin yüreğini dağlayan facia sonrası Soma Belediyesi'nin 'yas ilan etmediğini' bahane eden kızıl hacker grubu Redhack Soma Belediyesi'nin sitesini hackledi.

Sitenin hacklendiğini Twitter'dan "Soma Belediyesi http://soma.bel.tr/ "yas ilan edilmedigine" dikkat cekmek icin @KizilGercek hacklemistir." notuyla duyuran Redhack, siteye de "iş kazası değil cinayet" şeklinde not düştü.



MİLLET YASTA ONLAR ÇIKAR PEŞİNDE!

Yaptığı provokatörlükler yüzünden sürekli eleştirilen ve yasadışı birçok faaliyete imza atan Redhack'in, hem de hükümet tarafından 3 günlük milli yas ilan edildiği vakitlerde, Soma Belediyesi'ne saldırması 'hadsizlik' olarak yorumlandı. 

Milletin yasta olduğu bu kara günde, CHP ve avanesinin taşeronluğunu yapma görevini yerine getirmek ve siyasi rant elde etmek için didinen densiz RedHack grubuna her kesimden tepki geliyor.

www.yeniakit.com.tr

Yorumlara Git

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Almanya Başbakanı Olaf Scholz'u kabul etti

İspanya’dan Lübnan’daki askerleri hakkında açıklama!

Beyaz Saray’dan ‘Lübnan-İsrail’ açıklaması

THY ve Pegasus’tan son dakika kararı! Seferler iptal edildi

Araç sahipleri yandı! Akaryakıta büyük zam