AKİT MENÜ

Gündem

İsrail yine Han Yunus'u vurdu! 30 Filistinliyi böyle katletti

İsrail'in Gazze Şeridi'ne bombardımanı durmuyor. Bu kez hem Han Yunus bölgesinde hem de Gazze'nin güneyindeki pek çok nokta hedef alındı. Han Yunus'taki saldırıda 6 ev vuruldu, en az 30 kişi öldü.

This browser does not support the video element.

İsrail'in Gazzelilere kuzeyden güneye gitmeleri uyarılarının ardından en çok tercih edilen bölge Han Yunus olmuştu. 1 milyona yakın Gazzeli buraya göç ederek bombalardan güvende olacağına inandı. Fakat saldırılar Han Yunus'ta yoğunlaştı. Bu kez El-Emel Hastanesi yakınına yapılan saldırıda 6 ev vuruldu.

Ambulanslar yaralıları toplamaya yetişemedi. Birçok kişi enkaz altında kalırken acılı aileler arama kurtarma ekiplerine yardım etmek için canla başla çalıştı. Aileler, yakınlarına bir mezar yapabilmek için cansız bedenlerini aradı.

İsrail'in saldırıları Gazze'de bulunan Yermuk mahallesini de etkiledi. Etki havadan böyle görüntülendi.

Filistin basınına göre şu ana kadar binaların en az yarısı tamamen yıkılırken Gazze'de neredeyse saldırılardan hiç hasar almayan bina yok.

Uydu görüntülerinde de Gazze'deki yıkım daha da iyi anlaşılıyor. Buna göre önceden apartmanların yükseldiği birçok mahalle, adeta hayalet şehre dönüştü.

Yorumlara Git

120 bin TL'lik o ürün için geceden kuyruğa girdiler!

İsrail, Müslüman âlemini eze eze yendi. Bunun lamı cimi yok! İster ne mutlu Türk ol ister ne mutlu Arap böyle giderse halimiz harap

Cihat Yaycı, Türkiye'yi uçuracak petrol ve doğalgazın yerini söyledi: Müthiş potansiyel var müthiş

MOSSAD ajanları fabrikada işçi oldu! Alçak saldırının perde arkası

Adıyaman'daki deprem konutlarında Türk bayrağını yere attılar: Evlerini geri alın, yazıklar olsun