AKİT MENÜ

Gündem

Adana'da tehlikeli 'İsrail' provokasyonu!

Adana'da bir fast food restoranına giden vatandaş, yemek yiyen müşterilere, "Yemeğinizde bebek kanı var" diyerek saldırdı.

2023-10-29 21:33:05

Türkiye genelinde İsrail ürünleri ile İsrail'i destekleyen fast food zincirleri ve Starbucks şubelerine boykot devam ediyor.

Ülke genelindeki boykot Müslümana yakışır şekilde sürerken, önceki akşam İsrail'in Gazze'ye yönelik saldırılarında şiddeti arttırmasıyla, istenmeyen olaylar da yaşandı.

Starbucks ile fast food zincerlerinin restoranlarına taşlı, sopalı saldırılar düzenlendi. Yaşanan taşkınlıklar emniyet güçlerinin müdahalesiyle engellendi.

Bugün de Adana’da bir fast food restoranına giren şahıs, “Yemeğinizde bebek kanı var” diyerek bir kişiyi bıçakladı.

İş yeri çalışanını karnından bıçakladı!

Olay, Seyhan ilçesine bağlı Çınarlı Mahallesi Atatürk Caddesi'nde bulunan Amerika’nın ünlü fast food zinciri olan bir restoranda meydana geldi. İddiaya göre, restorana giren 21 yaşındaki H.G., İsrail'in Filistin'deki katliamını protesto ederek, "Yemeğinizde bebek kanı var" diye bağırdı. Şahıs, daha sonra restoranda çalışan Egemen S.’yi karın bölgesinden bıçaklayıp kaçtı.

İhbar üzerine bölgeye sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Sağlık ekipleri yaralıyı hastaneye kaldırdı. Yaralının durumunun iyi olduğu öğrenildi.
Polis, olayın şüphelisi kısa sürede yakayarak gözaltına aldı.

Yorumlara Git

Kamala Harris ABD'yi karıştırdı! "Çekinmem vururum"

Ajanslar son dakika geçiyor! İsrail vuruldu

Cihat Yaycı Paşa uyarıyor! Yunanistan şimdi de Gökçeada'ya göz dikti!

Çeyrek altın uçuşa geçti!

Milyonlarca çalışanı yakından ilgilendiriyor! İstifa edene tazminat hakkı