AKİT MENÜ

Gündem

Ömer Çelik'ten Netanyahu'ya DAEŞ tepkisi!

AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik MYK toplantısının ardından açıklamalarda bulundu.

2023-11-07 19:22:49

İsrail'in Gazze'ye yönelik zumünü değerlendiren Çelik, Birlşemiş Milletler'i eleştirerek, “BM zaten hiçbir şey yapamıyor. En azından genel sekreterleri bunun dehşet olduğunu ifade ediyor. Ama kurumsal olarak hiçbir şey yapamıyor. İsrail buna bile tahammül edemiyor." dedi.

"İsrail kendisi dışında bir sesin duyulmasına tahammül edemiyor." yorumunda bulunan Çelik, "İsrail'in artık Gazze'deki saldırısı oradaki masum insanları hedef aldığı gibi uluslararası düzeni uluslararası hukuku ve uluslararası kurumları da hedef almaktadır." ifadelerini kullandı.

Ömer Çelik İsrail'in masum sivilleri hedef aldığına dikkat çekerek, "Şu anda Netanyahu hükümeti Hamasla mücadele ettiğini söylerken yaklaşık 10 bin kişi hayatını kaybetti. Şimdi bütün bunlar örgüt mensubu muydu? Bütün bunlar bir teşkilat mensubu muydu? Bütün bunlar sivil ve masum insanlar. Bunlar herhangi bir askeri niteliği olmayan insanlar." şeklinde konuştu.

Çelik Netenyahu zihniyetinin DEAŞ zihniyeti ile bir farkının olmadığını ifade ederek şunları söyledi:

Şu anda Netanyahu'nun zihniyetinin DEAŞ'ın zihniyetinden bir farkı yok. Yani bir şekilde bu işgale, bu saldırganlığa, bu soykırım faaliyetlerine karşı çıkan herkesi kriminalize etmeye çalışıyorlar. Hiçbir şekilde Türkiye buna boyun eğmez. Biz buna boyun eğmeyiz.

Yorumlara Git

CHP ve yavrularının tek amacı! Darbe anayasasına dokundurtmayız!

Acun Ilıcalı’yı çileden çıkarttı! Bakalım cevabı ne olacak? Derbi öncesi kılıçlar çekildi…

Barbar İsrail’i her alanda boykot edelim

Lübnan’da yeni düzenleme Uçaklarda resmen yasaklandı

Dünyanın en zengini bile olsa başı dertte!