AKİT MENÜ

Ekonomi

İstanbul’a 3 yeni proje

Yurtiçinde ve yurtdışında birçok projeyi 90’lı yılların başından bu yana hayata geçiren Ant Yapı, İstanbul’da toplam 500 milyon dolarlık üç yeni proje daha gerçekleştiriyor. Halkalı’da rezidans özellikli ofis konseptini sunan Antplato’nun yanı sıra, Beylerbeyi’nde muhteşem boğaz manzarası sunan kent villası konseptli Antteras ve Anadolu yakasının en gözde bölgesinde bulunan rezidans konseptli Antasya projeleri ile Ant Yapı, Türkiye’de toplam 1001 birime ulaşan yeni projelerini sunuyor.

2014-05-14 23:42:24

İSA ÖZGÜLLER / İSTANBUL - Yurtiçinde ve yurtdışında birçok projeyi 90’lı yılların başından bu yana hayata geçiren Ant Yapı, İstanbul’da toplam 500 milyon dolarlık üç yeni proje daha gerçekleştiriyor.  Halkalı’da rezidans özellikli ofis konseptini sunan Antplato’nun yanı sıra, Beylerbeyi’nde muhteşem boğaz manzarası sunan kent villası konseptli Antteras ve Anadolu yakasının en gözde bölgesinde bulunan rezidans konseptli Antasya projeleri ile Ant Yapı, Türkiye’de toplam 1001 birime ulaşan yeni projelerini sunuyor.

Toplam değeri 500 milyon dolar olan yeni projeleri hakkında bilgi veren Ant Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Okay, “Ant Yapı olarak yurtdışında çalışmış olmanın getirdiği avantajları yurtiçindeki projelerimizde kullanıyoruz. Yurtiçinde dengeli ve fizibilitesi sağlam projeler geliştirmeye dikkat ediyor, adımlarımızı buna göre atıyoruz. Bu üç proje de bu kriterler dikkate alınarak oluşturuldu” dedi.

İŞ HAYATINA YÖNELİK

İstanbul Avrupa yakasının son dönemde yıldızı parlayan bölgesi Basın Ekspres Yolu üzerinde, yer alan 50 milyon dolarlık Antplato’nun inşasına bu yaz başlanması planlanıyor. 25.000 metrekare inşaat alanına sahip 25 katlı Antplato projesinde 250 adet rezidans konforunda ofis yer alıyor.

ÜMRANİYE’NİN MERKEZİNDE

İstanbul’un gözde bölgelerinden TEM Ümraniye kavşağında yer alan 150 milyon dolarlık Antasya Residence; konut, ofis ve alışveriş merkezinden oluşan karma bir proje. 42 kat ve 617 bağımsız bölümden oluşan Antasya Residence’ın 2015 yılı Ekim ayı sonunda tamamlanması planlanıyor. 74 metrekare büyüklüğünde 1+1 ve 110 metrekare büyüklüğünde 2+1 dairelerin yanı sıra birleştirme imkanı sunan modüler sistem sayesinde daha büyük konut alternatifleri elde etmek mümkün oluyor.  

Yorumlara Git

Duyunca çok şaşıracaksınız! Metal dedektörü ile 6 milyon liralık hazine buldu

İsrail Hamas lideri Yahya Sinvar’ı öldürdüğünü iddia etti

Müşteriler apar topar paralarını çekmeye başladı! Dev banka için iflas alarmı

De Rossi’nin ayrılığı sonrası tehdit edilmişti! Roma CEO’su istifa etti!

Irak'taki Şii milis gruptan Ürdün Vadisi'ndeki İsrail yerleşimine saldırı