AKİT MENÜ

Gündem

Siverek İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'nden İsrail boykotuna Troy kart desteği!

İsrail'in Gazzeli mazlumlara yönelik acımasız saldırılarından sonra başlatılan boykot eylemine Siverek İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'nden de destek geldi.

2023-11-13 16:47:17

İsrail’in Gazze’ye gerçekleştirdiği soykırım saldırıları sonucu dünyada ve Türkiye’de İsrail ve mallarına boykot kararları art arda gelirken, vatandaşlar ve kurumlar da yerli malları ve yerli yazılımları tercih etmeye başladı.

Siverek İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü de personellerinin banka kartları için yerli yazılım olan TROY karta geçilmesi için karar aldı.

İlçe Milli Eğitim Müdürü Nuri Kapanoğlu ve Eğitim Bir-sen Siverek Temsilcisi Fikret Aslanparçası ve şube müdürleriyle birlikte bankaya giderek, TROY karta geçişleri için işlem yaptı.

Konu ile ilgili açıklamada bulunan Siverek Eğitim Bir Sen Siverek Temsilcisi Fikret Aslanparçası, "Katil İsrail terör devletinin mazlum Gazze halkına yaptığı soykırıma sesiz kalmamak amacıyla boykotu genişletiyoruz, İsrail’in finans damarlarını kesmek için de yerli ve milli kartımız olan TROY karta geçişi çok önemsiyoruz. Bu duyarlılığından dolayı İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Nuri Kapanoğlu ve milli eğitim camiasını tebrik ediyorum" dedi.

Yorumlara Git

Adıyaman'daki deprem konutlarında Türk bayrağını yere attılar: Evlerini geri alın, yazıklar olsun

Türkiye yeni güne dev operasyonla uyandı! Tam 23 ilde yapıldı

Siber güvenlik için Türkiye harekete geçti! Konu Ekim ayında mecliste

Türkiye'ye gündeme oturacak savunma sanayi teklifi

Robot Sophia CHP’ye pahalıya patladı