AKİT MENÜ

Gündem

İsrail markalarına boykotlar devam ederken Erbakan Hoca’nın o sözleri tekrar gündem oldu “Hepiniz benim kölem olacaksınız…”

Gazze İsrail savaşı nedeniyle dünya çapında İsrail mallarına olan boykot büyümeye devam ederken, merhum Erbakan Hoca’nın sözleri tekrar gündem oldu. Zamanında Siyonizm’in kurduğu sistemi bir bir açıklayan Erbakan Hoca, “hepiniz benim kölem olacaksınız” diyen İsrail’in kara düzenini böyle anlattı.

This browser does not support the video element.

Merhum Necmettin Erbakan’ın İsrail açıklamaları tekrar gündem oldu. Siyonizm ile mücadelesi hiç bitmeyen Erbakan Hoca’nın, ‘İnsanları köleleştirmek isteyen’ İsrail’in dünya çapında nasıl bir parasal ağ kurduğunu böyle anlattı.

Erbakan Hoca “Buradan hacca uçak ile gitseniz bilet parasının %9’unu IATA’ya ödemeden gidemezsiniz. Çünkü serbest hava bölgesinde uçabilmek için uçağın IATA üyesi olması gerekiyor. Gemiyle gidelim derseniz bu sefer %9’unu Loyd’a para ödeyeceksiniz. Türkiye’den başka bir ülkeye para gönderelim deseniz, bir banka araya girecek, %1’ini komisyon olarak alacak.” İfadelerini kullandı.

Yorumlara Git

1+0 evlerde gayrimeşru ilişkiler yaşanıyor! Bu evler yasaklansın

120 bin TL'lik o ürün için geceden kuyruğa girdiler!

İsrail, Müslüman âlemini eze eze yendi. Bunun lamı cimi yok! İster ne mutlu Türk ol ister ne mutlu Arap böyle giderse halimiz harap

Cihat Yaycı, Türkiye'yi uçuracak petrol ve doğalgazın yerini söyledi: Müthiş potansiyel var müthiş

MOSSAD ajanları fabrikada işçi oldu! Alçak saldırının perde arkası