AKİT MENÜ

Teknoloji

Mitsubishi enerjide ‘Çevreye’ odaklandı

Enerji tasarruflu ve çevreye duyarlı teknolojik ürünleriyle öne çıkan Mitsubishi Electric Klima Sistemleri, Türkiye’nin en büyük fuarı ISK SODEX 2014’te (Uluslararası Isıtma, Soğutma, Klima, Havalandırma, Yalıtım, Pompa, Vana, Tesisat, Su Arıtma, Havuz ve Güneş Enerji Sistemleri Fuarı) Yeni Hybrid Sistemlerin lansmanını yaptı.

Lansmanda Mitsubishi Electric Türkiye Başkanı Masahiro Fujisawa ve KlimaPlus Genel Müdürü Yenal Altaç da yer aldı. Doğaya dost ve gelişmiş teknoloji ürünü Yeni Hybrid City Multi Sistem, soğutucu akışkan gaz ve suyu aynı sistemde buluşturuyor.

TÜRKİYE BÜNYESİNDE DEVAM

Mitsubishi Electric Türkiye bünyesinde yola devam edeceklerini belirten KlimaPlus Genel Müdürü Yenal Altaç; “Türkiye’deki mevcut operasyonunu büyütmeyi hedefleyen Mitsubishi Electric, rekabetin gelişen yapısına yön verebilmek ve yarınlara daha güçlü yürümek için sektördeki tecrübemizden, birikimimizden dolayı KlimaPlus’ı satın almaya karar verdi. 10 yıldır Mitsubishi Electric’in Türkiye’deki tek distribütörü olarak bugüne kadar yaptıklarımızın üzerine değer katıp 2014 yılında pazarda daha da güçlenmeyi ve Mitsubishi Electric ile önemli projelere imza atmayı amaçlıyoruz.” dedi.

Yorumlara Git

"5 milyon insan Türkiye'ye gidecek" diyerek duyurdular

Cumhurbaşkanı Erdoğan İsrail'in kalleş planını açıkladı

Hepsi peş peşe açıkladı, ama Ancelotti hala anlamıyor! Arda Güler ortalığı karıştırdı

Yana yakıla Ocak’ta golcü arıyor! Fenerbahçe’ye 65 milyonluk golcü! Mou talimatı verdi yine…

Ortalık karışacak! Derbi öncesi sponsor bombası: Beşiktaş'tan Galatasaray'a illegal suçlaması