AKİT MENÜ

Gündem

Seni ancak İsrailliler karşılar! Traktör Özgür Filistin'e hangi yüzle gidecek

Yeniakit Yazı İşleri Müdürü Ali İhsan Karahasanoğlu, CHP Genel Başkanı Özgür Özel'in "Filistin'e gideceğim" açıklamasını değerlendirdi.

2023-11-22 15:53:37

This browser does not support the video element.

Manşetlerin Dili programında konuşan Yeniakit Yazı İşleri Müdürü Ali İhsan Karahasanoğlu, CHP'nin yeni lideri Özgür Özel'in Filistin'e yönelik 'bir öyle bir böyle' açıklamalarıyla ilgili konuştu.

Ali İhsan Karahasanoğlu yaptığı açıklamada, "İyi de hangi yüzle gidecek. Filistinlilerin seçtiği Hamas'a terör örgütü deyip nasıl gidecek? Gittiğinde İsraillilerin kendisini karşılayacağı umudu ile bunu söylüyor olmalı. Hamas'a terör örgütü dediniz mi, dediniz. Evvel ki başkan da aynı şeyi söylemişti. CHP'de maalesef ki maalesef koltuğu oturur oturmaz o da Hamas'ı terör örgütü olarak niteledi. Kongrede son gün 'Biz genel merkezden genel başkanlarını belirlemeyeceğiz. Ön seçim yapacağız' diyor. Ön seçim konusunda herhangi bir adım attı mı, hayır. Daha 2-3 hafta önce tüzüğü değiştireceğiz diyen Özel'in bu sözlerini bekleyen delegelere sesleniyorum. Siz çok beklersiniz." dedi.

Yorumlara Git

Cumhurbaşkanı imzaladı! Bu fakülteler kapatıldı

Emeklilerin banka hesapları inceleniyor mu? Cumhurbaşkanlığı'ndan açıklama geldi

Ne siber saldırısı? Resmen sivillere yönelik bir vahşet!

1+0 evlerde gayrimeşru ilişkiler yaşanıyor! Bu evler yasaklansın

120 bin TL'lik o ürün için geceden kuyruğa girdiler!