AKİT MENÜ

Gündem

Yaralı 3 Gazzeli çocuğun sağlık durumu hakkında açıklama!

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca ambulans uçakla Türkiye'ye getirilen Gazzeli 3 çocuğun sağlık durumu hakkında bilgi verdi.

2023-11-23 23:56:59

This browser does not support the video element.

"Ambulans uçakla bugün Türkiye’ye getirdiğimiz Gazzeli 3 çocuk hastamız Ankara Etlik Şehir Hastanesi'nde tedavi altına alınmış durumda." diyen Bakan Koca, "Evlerinin bombalanması sonucu enkaz altında kalan 9 yaşındaki kızımızın her iki bacağında kırık, ayak parmaklarında kopma ve bacağında açık yara var. Enfeksiyon tedavisine hemen başlandı. Kırıklar için iki bacağı da alçıya alındı." ifadeleriyle üzen haberi verdi.

Bakan Koca sözlerine şöyle devam etti:

Yine bombalanma sonucu çöken evlerinin enkazından kurtarılıp, sol bacağı diz üstünden kesilmiş olan 10 yaşında kızımızın enfeksiyon tedavisine başlandı. Rehabilitasyon ve bacak protez işlemleri planlandı. Ayrıca muayenede saptanan sağ köprücük kemik kırığına da müdahale edildi.

2 yaşındaki erkek çocuğumuz, bağırsaklardan karaciğere giden damarda pıhtı olduğu ön tanısı ile yatırıldı. Tetkik ve tedavisine başlandı.

Hastalarımız yakın takip amacıyla yoğun bakım servisine alındı. Tedavileri için tüm imkânlar seferber edilmiş durumda. Şifa dileklerinizi ve dualarınızı eksik etmeyin.

Öte yandan adının Macit olduğu öğrenilen Gazzeli minik çocukla Bakan Koca'nın görüntüleri izleyenlerin içini ısıttı.

Yorumlara Git

1+0 evlerde gayrimeşru ilişkiler yaşanıyor! Bu evler yasaklansın

120 bin TL'lik o ürün için geceden kuyruğa girdiler!

İsrail, Müslüman âlemini eze eze yendi. Bunun lamı cimi yok! İster ne mutlu Türk ol ister ne mutlu Arap böyle giderse halimiz harap

Cihat Yaycı, Türkiye'yi uçuracak petrol ve doğalgazın yerini söyledi: Müthiş potansiyel var müthiş

MOSSAD ajanları fabrikada işçi oldu! Alçak saldırının perde arkası