AKİT MENÜ

Gündem

İsrail'e 'Hamas yöneticilerine sukiast' konusunda sert uyarı!

İhlas Haber Ajansı, siyonist İsrail'in Lübnan Katar ve Türkiye'de bulunan Hamas yöneticilerine suikast düzenleneceğini açıklamasına ilişkin sert bir tutumla uyarıldığını yazdı.

2023-12-05 19:54:04

Amerikan Wall Street Journal gazetesinde yer alan bir haberde, katil İsrail'in, Filistin dışında yaşayan Hamas üyelerine yönelik suikast planları yapmaya başladığı yazıldı.

İsrail Başbakanı siyonist Netenyahu da, "MOSSAD'a gereken talimatı verdim. Hamas yöneticilerini hangi ülkede olurlarsa olsunlar öldüreceğiz." açıklaması yaptı.

İsrail iç istihbarat teşkilatı Şin-Bet (Şabak) Direktörü Ronen Bar ise İsrail devlet televizyonu KAN'da yayımlanan bir programda "Katar, Türkiye ve Lübnan dahil olmak üzere dünyanın her yerinde Hamas liderlerini yıllar sürse bile öldürmeye kararlıyız" dedi. 

İhlas Haber Ajansı, katil İsrail'in sert bir tutumla uyarıldığını yazdı.

'Ciddi sonuçları olur'

İHA'nın haberinde şu ifadeler yer aldı:

Güvenlik kaynaklarından edinilen bilgilere göre, İsrail'in Türkiye dahil Filistin dışında yaşayan Hamas üyelerini hedef alacağına dair uluslararası basında yer alan haberlere ve İsrailli yetkililerin bu yöndeki açıklamalarına istinaden muhataplara gerekli uyarıların yapıldığı ve aksi yöndeki bir tutumun ciddi sonuçları olacağının bildirildiği belirtildi. Kaynaklar, muhtelif istihbarat servislerinin daha önce de Türkiye Cumhuriyeti topraklarında yasa dışı faaliyetler gerçekleştirmeye çalıştığını ifade ederek, hiçbir servisin bu tür operasyonlarına müsaade edilmeyeceğini vurguladı.

Yorumlara Git

120 bin TL'lik o ürün için geceden kuyruğa girdiler!

İsrail, Müslüman âlemini eze eze yendi. Bunun lamı cimi yok! İster ne mutlu Türk ol ister ne mutlu Arap böyle giderse halimiz harap

Cihat Yaycı, Türkiye'yi uçuracak petrol ve doğalgazın yerini söyledi: Müthiş potansiyel var müthiş

MOSSAD ajanları fabrikada işçi oldu! Alçak saldırının perde arkası

Adıyaman'daki deprem konutlarında Türk bayrağını yere attılar: Evlerini geri alın, yazıklar olsun