AKİT MENÜ

Dünya

İsrail, sel plânını Kur’an ayetiyle duyurdu

Gazze’ye yönelik soykırım saldırılarını sürdürüp, dün onlarca insanı katleden siyonistler, Gazze’deki tünellere deniz suyu basma planını attığı broşürle adeta ilan etti.

Tahsin Han

Siyonistler dün, Gazze’de Kur’an-ı Kerim ayetleriyle ‘sel’ uyarısı içeren broşürler attı. Nuh hikayesindeki ayetin Han Yunus’un üzerine atılması, İsrail’in Gazze’nin tünel ağlarına deniz suyu basmayı planladığı yönündeki haberleri adeta doğruladı.

İsrail ordusu, Gazze’de kuşatmaya alınan Han Yunus’taki halkın üzerine “selin zalimleri yakalayacağı” konusunda uyarıda bulunan Kur’an ayetlerinin yer aldığı broşürler attı. Han Yunus şehrinde çekilen video görüntülerinde, İsrail savaş uçakları tarafından gökten binlerce kağıt parçasının atıldığı görülüyor. Kağıtların üzerine Kur’an’dan bir ayet basılmıştı: “Onlar zalimlikte ısrar ederken tufan onlara yetişti.”

Hz. Nuh’un hikâyesine atıfta bulunuluyor

Davut Yıldızı sembolü ve İsrail ordusu logosunun yanında yer alan metinde, “Tanrı, zalimleri tüm dünyayı kaplayan bir tufanla cezalandırmaktadır” ifadeleri yer alıyor. Kur’an’ın İsrailliler tarafından bu şekilde kullanılması Filistinlileri kızdırdı. Um Şadi Ebu el-Tarabeesh adlı kadın “Zalim olan biz değil, İsrail’dir. Sivillere, masum vatandaşlara ve savunmasız çocuklara zarar veren onlar. Silahımız yok, terörist değiliz ve kötü bir şey yapmıyoruz. İsrail bununla ne amaçlıyor” dedi.

Yorumlara Git

Robot Sophia CHP’ye pahalıya patladı

20 Eylül 2024: Günün Âyet ve Hadisi

Bu köpeklere hala dur diyen yok! Saldırı anı kamerada

20 Eylül 1238: Mahmûd B. Ahmed Nâsîrî'nin vefatı (Alim)

İsrail’den skandal talimat! Savaş kuzeyde resmen başladı