AKİT MENÜ

Dünya

İsrailli Yahudi subay: 5 dakikada bir asker kaybediyoruz! Detayı dikkat çekti! Gören şoka girdi, dondu kaldı! Tüm dünya odaklandı

İşgalci İsrail ordusu Gazze'de Filistinlilere yönelik soykırımını sürdürürken işgalci orduda bulunan bir Yahudi subaydan çarpıcı itirafI okuyan herkes bir anlık şok yaşadı!

2023-12-17 01:07:05

Binlerce Filistinli sivili katleden İsrail'in subayı dikkat çeken itiraflarda bulundu. İsrail ordusunun çaresizliğin gözler önüne seren İsrailli Subay Eres Eshel, 'Her 5 dakikada bir asker kaybediyoruz.' dedi.

İşgalci İsrail ordusu Gazze'de Filistinlilere yönelik soykırımını sürdürürken işgalci orduda bulunan bir Yahudi subaydan çarpıcı itiraf geldi. Yahudi Subay Eres Eshel, Gazze'de Hamas ile yaşanan çatışmalara ilişkin, "Her 5 dakikada bir asker kaybediyoruz" dedi.

İşgalci İsrail ordusu Gazze'de büyük kayıplar vermeye devam ediyor. Gazze'de soykırımını sürdüren işgalci orduda görev yapan bir Yahudi Subay Eres Eshel'den dikkat çeken itiraflarda bulundu.

"HER 5 DAKİKADA BİR ASKER KAYBEDİYORUZ"

Subay konuşmasında "İsrail halkı Holokost'tan beri böyle bir kriz görmedi. Dostlarım 1300'den fazla ölümüz var. Her 5 dakikada bir asker kaybediyoruz." ifadelerini kullandı.

Yorumlara Git

Rasim Ozan Kütahyalı'dan Türkiye'yi ayağa kaldıracak Ali Koç iddiası! Yok artık: O ismi açıkladı: Karşı karşıya kalacaklar mı?

Fatih Tezcan, 'açığa alındılar' diyerek Erdoğan'a yapılan operasyonu açıkladı! Gerçekten skandal

CHP’li başkandan uygunsuz davranış! Kadın çalışanın elinden tutup…

Türkiye'de bir ilk! Marmara Denizi’nde hayata geçiriliyor

İslam Memiş'ten ezber bozan gram altın tahmini: Coşkuyu başlatırsa o başlatacak