AKİT MENÜ

Gündem

Uğur Mumcu suikastında MOSSAD izi!

Müslümanlara yönelik zulüm sopası haline getirilen ve onlarca insanın haksızca cezaevine gönderilmesini sebep olan 90’lı yıllardaki karanlık olaylardan Uğur Mumcu suikastıyla ilgili iddialar gündeme gelmeye devam ediyor.

SEBAHATTİN AYAN  İSTANBUL

Onlardan biri de Emekli Hava Pilot Korgeneral Erdoğan Karakuş’a ait. Suikastın arkasında Siyonist İsrail’in istihbarat örgütü Mossad’ın olduğunu belirten Karakuş, şunları anlattı: “Kimin nereden geldiği, nereye gittiği tarafımdan biliniyor. Ben hepsini biliyorum. O günkü güvenlik güçlerinin de işin içerisine girip, bir şekilde gitmelerini temin ettiklerini söylüyorum, Esenboğa’daki bilgisayarları arızalandırdılar, hiçbir pasaport kontrolü yapılmadan gittiler.”

MOSSAD-PKK ilişkisini yazmıştı

Karakuş’un ardından bir açıklama da dönemin şahitlerinden İsmail Nacar’dan geldi. Araştırmacı-yazar Nacar, şunları dile getirdi: “İslami uyanmayı, hassasiyeti geriletmek için bu suikastı gerçekleştirdiler. Bir de Mumcu’dan da rahatsız oluyorlardı. Mumcu, Mossad ve PKK’nın irtibatından bahsediyordu, Mossad’ın Öcalan’a 1 milyon dolar verdiğini de makalesinde yazmıştı. Yani bir taşla iki kuş vurdular. Faili meçhul olayları derin yapılara doğru araştırıcı bir gazeteci hüviyetiyle yaklaşıp yazıyordu. Yaşanan olayların laik kesimin Müslümanlara yakıştırdığı gibi olmadığının da ipuçları veriyordu. Birtakım olaylara ışık tutuyordu, karanlık işleri deşifre ediyordu. Hem onu ortadan kaldırdılar hem de sol gelenekten geldiği için Müslümanlara iftira ettiler.”

Yorumlara Git

Adıyaman'daki deprem konutlarında Türk bayrağını yere attılar: Evlerini geri alın, yazıklar olsun

Türkiye yeni güne dev operasyonla uyandı! Tam 23 ilde yapıldı

Siber güvenlik için Türkiye harekete geçti! Konu Ekim ayında mecliste

Türkiye'ye gündeme oturacak savunma sanayi teklifi

Robot Sophia CHP’ye pahalıya patladı