AKİT MENÜ

Sosyal Medya

CHP bildiriyi imzalamadı sosyal medya çalkalandı! Özgür Özel’in o görüntüsü gündem oldu

Terör örgütü PKK’nın kınandığı bildiriye CHP imza atmadı. Bu durum, CHP Genel Başkanı Özgür Özel’in PKK’ya bağlı medya organlarıyla içli dışlı olmasını akıllara getirdi.

2023-12-24 15:01:10

 yeniakit.com.tr 

Kuzey Irak'taki Pençe-Kilit harekat bölgesinde terör örgütleri tarafından düzenlenen hain saldırıda 12 askerimizin şehit olmasının ardından Türkiye Büyük Millet Meclisi'nde (TBMM),  AK Parti, MHP, İYİ Parti ve Saadet Partisinin imzaladığı bildiri yayınlandı. PKK terör örgütünün saldırılarının "Terör ve şiddet hiçbir zaman hedefine ulaşamayacaktır" sözleriyle kınandığı bildiriye CHP ve DEM (HDP) partileri imza atmadı.

CHP’nin, terör örgütü PKK’yı kınayamaması büyük tepkilere neden olurken, partinin kimlerle yol aldığı da tekrar gözler önüne serilmiş oldu. Bununla beraber, CHP Genel Başkanı Özgür Özel’in geçmiş süreçte katıldığı bir canlı yayın da tekrar gündeme geldi.

Özgür Özel, “Medya Haber” isimli televizyon kanalına katılarak yeni anayasa çalışmalarına dair değerlendirmelerde bulunmuştu. Özel’in içli dışlı olduğu Medya Haber isimli oluşum, askerimizin şehit edildiği saldırılara dair, “İşgalci Türk ordusuna Urfa, Mardin ve Hakkari’de darbe” yorumunda bulundu!..

CHP’nin PKK’yı kınayan bildirime imza atmaması üzerine Özgür Özel’in PKK’lı medya organlarıyla içli dışlı olduğunun hatırlatılması büyük ses getirdi. Fatih Tezcan da X hesabı üzerinden şu paylaşımı yaptı:

Yorumlara Git

İsrail’den skandal talimat! Savaş kuzeyde resmen başladı

Amerikalılar Trump’ın mitinginde dehşeti yaşadı! Gizli Servis bilerek müdahale etmemiş

İsrail’in vaadettiği serveti elinin tersiyle itti: Kanlı para istemem!

Bazı fakülte ve enstitülere kapatma kararı Resmi Gazete'de

Hukuk tarihinde bir ilk! Resmen başladı: Kirayı o belirleyecek…