AKİT MENÜ

Ekonomi

Zee Learn, bu kadarını da beklenmiyordu: iflas dilekçesiyle karşı karşıya

Küresel ekonomik kriz devam ederken dünyanın önde gelen firmaları ihracat yapan şirketler peş peşe iflas ettiği bildirildi. Öte yandan eğitim hizmetleri sağlayıcılarından Zee Learn'e bir ihtarname tebliğ edildi

2023-12-26 20:43:59

Önde gelen eğitim hizmetleri sağlayıcılarından Zee Learn'e Salı günü Mumbai Ulusal Şirketler Hukuku Mahkemesi (NCLT) tarafından bir ihtarname tebliğ edildi. Tebligat, Axis Bank tarafından şirkete karşı Kurumsal İflas Çözüm Sürecini (CIRP) başlatmayı amaçlayan İflas ve İflas Kanunu'nun 7. Bölümü uyarınca yapılan bir başvuruyla ilgilidir.

Şirket şu anda dilekçede yer alan iddiaları inceliyor. Zee Learn, yasal gerekliliklere uygun olarak borsaları her türlü gelişmeden haberdar edeceğini de garanti etti. CIRP'nin başlatılması, Axis Bank'ın Zee Learn ile ilgili mali sorunları ele almak için yasal sistem aracılığıyla rücu arayışında olduğunu gösteriyor.

Axis Bank'ın bu hamlesi, mahkemenin bankanın başvurusunu kabul etmek için yeterli gerekçe bulması halinde Zee Learn için mahkeme gözetiminde bir yeniden yapılandırma sürecine yol açabilir.

Yorumlara Git

Adıyaman'daki deprem konutlarında Türk bayrağını yere attılar: Evlerini geri alın, yazıklar olsun

Türkiye yeni güne dev operasyonla uyandı! Tam 23 ilde yapıldı

Siber güvenlik için Türkiye harekete geçti! Konu Ekim ayında mecliste

Türkiye'ye gündeme oturacak savunma sanayi teklifi

Robot Sophia CHP’ye pahalıya patladı