AKİT MENÜ

Gündem

Disney'de sessiz kalan Mansur Yavaş’tan Suudi Arabistan’a hızlı saldırı.. Suudi Arabistan Büyükelçiği’nin bulunduğu sokakta bu yapıldı

Suudi Arabistan'ın başkenti Riyad'da dün akşam Fenerbahçe ve Galatasaray arasında oynanması planlanan Süper Kupa maçına; Suudi yetkililerin, sözleşmede olmadığı için futbolcuların Atatürk tişörtleri ve Atatürk'ün sözlerinin yazılı olduğu İngilizce pankartlarla sahaya çıkmasına izin vermemesi üzerine, Atatürk istismarcılığı tavan yaptı.

2023-12-30 16:33:49

ANKARA'da, Suudi Arabistan Büyükelçiliği’nin bulunduğu sokak, Ankara Büyükşehir Belediyesi tarafından Türk bayrakları ve Atatürk posterleri ile donatıldı.

Disney'in, üç tane ermeninin itirazı sonrasında, çekilen Atatürk belgeselini sadece Türkiye'de gösterime sokacağı, dünyadaki diğer hesap sahiplerine göstermeyeceği açıklamasına hiçbir itirazda bulunmayan Mansur Yavaş'ın, sözkonusu olan Suud ise, nasıl bir provokasyona imza attığı dikkat çekti..

Suud yönetiminin, süper kupa maçı öncesinde İstiklal Marşına izin vermedi yalanı üzerinden başlatılan algı operasyonları, İstiklal Marşı provalarının okutulduğu görüntülerle yalanlanırken, Atatürk istismarcıları yalanları sürdürüyor. 
Suudi Arabistan'ın başkenti Riyad'da dün akşam Fenerbahçe ve Galatasaray arasında oynanması planlanan Süper Kupa maçına; Suudi yetkililerin, sözleşmede olmadığı için futbolcuların Atatürk tişörtleri ve Atatürk'ün sözlerinin yazılı olduğu İngilizce pankartlarla çıkmasına izin vermemesi, Atatürk istismarcılığına tavan yaptırdı. . Karşılaşmanın ertelenmesi üzerine, Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş'ın talimatıyla Suudi Arabistan Büyükelçiliği'nin bulunduğu sokak, Türk bayrakları ve Atatürk posterleri ile donatıldı. Atatürk istismarcısı Mansur Yavaş, sosyal medya hesabındaki açıklamasında, "Ankara Suudi Arabistan Büyükelçiliği'nin bulunduğu sokağı bayrağımız ve Atatürk posterleriyle donatıyoruz. Ne mutlu Türküm diyene" ifadelerini kullandı.

Millet, Avrupa'daki maçlarda da, Galatasaray ve Fenerbahçe'nin Atatürk posterleri ile maça çıkmalarını, izin verilmezse de Atatürk istismarcısı Mansur'dan, o ülkelerin büyükelçiliklerinin önünde de aynı eylemi yapmasını bekliyor.

Suud yönetiminin Türk bayrağı ile ilgili bir engellemesi olmamasına rağmen, istismarcı Mansur, Büyükelçiliğin bulunduğu Çankaya ilçesi Turan Emeksiz Sokağı baştan sona Türk bayrakları ve Atatürk posterleriyle doldurttu. Büyükelçiliğin hemen önüne de aynı şekilde bayrak ve posterler asıldı. Öte yandan, polisin güvenlik önlemi aldığı büyükelçilik çevresindeki yolları kullanan bazı sürücülerin araçlarında 'İzmir Marşı' çalıp, tepkilerini gösterdiği görüldü.

Aynı Mansur Yavaş'ın, Filistin'de binlerce çocuğun öldürülmesine, katil İsrail olduğu için tek bir tepki vermemesi de dikkat çekti..

İsrail'e dost, Suud'a yalanlar eşliğinde düşmanlık sergileyenlerin, sahte milliyetçiliklerinin, CHP'de siyaset yapmaları ile tescillendiğini belirten sosyal medya paylaşımları, Mansur Yavaş'ı zora soktu. 

 

Yorumlara Git

Gerilim büyüyor! Ürdün ve Mısır da savaşa girebilir

Araç sahipleri dikkat! Zam geliyor

Cumhurbaşkanı imzaladı! Bu fakülteler kapatıldı

Emeklilerin banka hesapları inceleniyor mu? Cumhurbaşkanlığı'ndan açıklama geldi

Ne siber saldırısı? Resmen sivillere yönelik bir vahşet!