AKİT MENÜ

Yaşam

400 yıllık gelenek! Aylarca toprak altında kalıyor 1 senede olgunlaşıyor

Çanakkale’nin Ayvacık ilçesine bağlı Şap köyde 400 yıllık tepme peyniri geleneği sürüyor. Tepme peyniri, hazırlanış süreci ve toprak altında kalmasıyla 1 yılda olgunlaşıyor. Kilosu ise 500 liradan satılıyor.

Güncelleme Tarihi:
Yorumlara Git

Boşanmak istemeyen gelin kaynanasını dövdü

Mısır'dan Suriye çıkışı: Endişeyle takip ediyoruz

2025 TÜBA ve TÜBİTAK ödülleri sahiplerini buldu

Siyonistlerden Netanyahu’ya ABD Başkanı'nı ikna et çıkışı! Trump’a ilhak baskısı

Siz sorun SGK Uzmanı Murat Özdamar cevaplasın! Askerlik borçlanmasında az bilinen detay