AKİT MENÜ

Gündem

Sıkı dostlardan danışıklı kavga! FETÖ'cü Emre Uslu ile Ümit Özdağ'ın Fatih Camii oyunu!

FETÖ firarisi Emre Uslu ile ırkçı Ümit Özdağ arasında dikkat çeken bir sosyal medya atışması yaşandı.

2024-01-09 16:12:31

 yeniakit.com.tr 

Fatih Camii İmamı Galip Usta ile talebesine yönelik bıçaklı saldırıdan sonra Ümit Özdağ'ın trol hesaplarından 'Muhalif Gençlik'in 1 Ocak'ta yaptığı paylaşım gündeme geldi.

"Muhalif Gençlik" adlı Twitter hesabından yapılan paylaşımda Bayram Ali Öztürk Hocaefendi'nin şehit edilmesi hatırlatılarak tehditler savrulmuştu.

Aynı hesap öte yandan İsmailağa Cemaati'nin mensuplarını çok sert ifadelerle hedefe koymuştu.

Fatih Camii İmamı ile talebesine yönelik bıçaklı saldırıdan sonra Ümit Özdağ'ın kışkırtıcı açıklamaları konuşulurken, bir anda FETÖ firarisi Emre Uslu devreye girdi.

Anlaşmalı Uslu-Özdağ kavgası!

Uslu mesajında, "Ergenekon’un 'Lümpen Gençliğin Organizasyonu' stratejisi çerçevesinde 2003-2007 döneminde İsmailağa Camiinde bir imam bıçaklanacak öldürülmüştü. Bugün aynı eylem Fatih Camiinde yapıldı. Tüm bu eylemlerin arkasından nedense hep Ümit Özdağ’ın gençlik yapılanması çıkıyor." ifadeleriyle Muhalif Gençlik adlı sosyal medya hesabını sözde hedefe koydu.

Buram buram anlaşmalı olduğu kokan kavgada Ümit Özdağ şu cevabı verdi:

"Bak sen, FETÖ’nün çok sevgili torunu olduğu için polis maaşını alıp seyahat etme korkusu raporu ile yıllarca Türk halkının parası ile ABD’de yaşayan Emre Uslu’da Zafer Partisi’ne karşı diğer tosuncuklar ile omuz omuza. Ama Emre’nin derdi başka. Değil mi Emre? İfşa oldunuz."

Geçtiğimiz yıllarda katıldığı bir televizyon programında firari FETÖ'cü Emre Uslu ile tanışmadığını söyleyen Ümit Özdağ, "Emre Uslu ile Twitter üzerinden yazışmadım", "Emre Uslu bana destek vermedi", "Emre Uslu benim cumhurbaşkanı adayım veya başbakan adayı olmamın çok iyi olacağını söylemedi" ifadelerini kullanmıştı.

Özdağ'ın yalanları ortaya çıkmış, ikili arasındaki Twitter paylaşımları ifşa olmuştu:

Yorumlara Git

İsrail’in vaadettiği serveti elinin tersiyle itti: Kanlı para istemem!

Bazı fakülte ve enstitülere kapatma kararı Resmi Gazete'de

Hukuk tarihinde bir ilk! Resmen başladı: Kirayı o belirleyecek…

Bayraktar TB2 o ülkeye yardımına koştu!

Yaralı taşıyan ambulansa yol vermeyen kamyon sürücüsüne şaka gibi ceza! Çileden çıkmamak elde değil