AKİT MENÜ

Gündem

Bunların altından arabaları alın! Trafik teröristleri kamerada

Türkiye'de adalet sisteminin kış uykusunda olmasından dolayı her geçen gün azgınlıkları tavan yapan kendini bilmez magandalar; trafikte terör estirmeye devam ediyor. İstanbul'un Esenyurt ilçesinde kameralara takılan trafik teröristleri dehşete düşürdü.

This browser does not support the video element.

Görüntüler dün gece Esenyurt'ta kaydedildi. Esenyurt E-5 Avcılar istikametinde meydana seyir halindeki araç sürücüsü, akan trafikte makas atarak araçların arasından geçti. Trafiği ve kendi canını hiçe sayarak tehlikeye atan şahıs o anları ise cep telefonu ile kaydederek sosyal medyada paylaştı.

Bir başka otomobil sürücüsü ise Esenyurt depo mevkinde yaya geçidinde karşıya geçen yayayı görmezden gelen taksi sürücüsü, üstüne kırmızı ışık ihlali yaptı. Yaşanan anlar bir motorcunun kask kamerasına böyle yansıdı.

Türkiye'de adalet sistemi kış uykusunda

Türkiye'de yetersiz cezalar vatandaşları adeta canından bezdirdi. Kendini bilmez magandalar adalet sistemi kış uykusunda olmasından dolayı adeta sokaklarda yollarda terör estiriyor.

Yetkililere çağrı yapan vatandaşlar, "Makas atanlar, kırmızı ışıkta durmayan, alkollü araç kullanan cinayete teşebbüsten yargılanmalı. Altlarındaki arabalar ne olursa olsun alınmalı. Masum insanlar ölmemeli" dedi.

Yorumlara Git

CHP ve yavrularının tek amacı! Darbe anayasasına dokundurtmayız!

Acun Ilıcalı’yı çileden çıkarttı! Bakalım cevabı ne olacak? Derbi öncesi kılıçlar çekildi…

Barbar İsrail’i her alanda boykot edelim

Lübnan’da yeni düzenleme Uçaklarda resmen yasaklandı

Dünyanın en zengini bile olsa başı dertte!