AKİT MENÜ

Aktüel

ABD'li dünyaca ünlü isim skandal o olayla gündem oldu: kusurlu sayıldı! Pahalı saat sahipleri aman dikkat! Kullanmak yasak

ABD'nin "Terminatör" serisiyle adını Hollywood'un en iyi oyuncuları arasına yazdıran Arnold Schwarzenegger pahalı saatinden dolayı Münih Havaalanı gümrüklerinde Alman polisi tarafından gözaltına alındı. Öte yandan bu anlamda birçok kusur ve sorunu bulunan telefonlar için aman çok dikkatli olun! Kayıt sorunu büyüyor! ABD'den skandalına ilişkin açıklama

2024-01-18 07:06:22

"Cehennem Melekleri", "Batman ve Robin", "Terminatör" ve "Komando" gibi filmlerle tanınan Avusturya doğumlu Amerikalı oyuncu Arnold Schwarzenegger, havalimanında gözaltına alındı. Ünlü oyuncu havalimanı kontrolünden geçerken gümrük memurlarının mavulundaki binlerce dolar (20.000 Euro) değerindeki saati fark ediyor.

Alman gazetesi Bild'in edindiği bilgiye göre sorgulamayı başlangıçta oldukça sakin karşılayan Schwarzenegger daha sonra zaman ve prosedürlere sinirlendi.

Münih ana gümrük idaresi sözcüsü Thomas Meister yaptığı açıklamada “Cezai vergi işlemlerini başlattık. Saatin ithal olması nedeniyle kayıtlı olması gerekirdi.” dedi.

Yorumlara Git

Saldırı sonrası gündem oldu! İsrail'den Baykar'a gizli ortaklık teklifi

Gerilim büyüyor! Ürdün ve Mısır da savaşa girebilir

Araç sahipleri dikkat! Zam geliyor

Cumhurbaşkanı imzaladı! Bu fakülteler kapatıldı

Emeklilerin banka hesapları inceleniyor mu? Cumhurbaşkanlığı'ndan açıklama geldi