AKİT MENÜ

Siyaset

Tek icraatı 7 dakikada domuz yemekti! Kaftancıoğlu önce il başkanlığını sonra kocayı kaybetti

Ekrem İmamoğlu ile yaşadığı savaştan sonra İl Başkanlığını kaybeden Kaftancıoğlu'nun, domuzun 4’te birini 7 dakikada götürmekle övünen kocası Ali Naki Kaftancıoğlu ile boşandığı ortaya çıktı. Canan Kaftancıoğlu’nun kocasından aldığı soy ismini bırakıp bırakmayacağı merak konusu oldu.

2024-01-19 13:57:10

CHP İstanbul İl Başkanlığı’nı Özgür Çelik’e kaptıran Canan Kaftancıoğlu’nun hayatı tepe taklak gitmeye devam ediyor. Canan Kaftancıoğlu’nun, 7 dakikada domuz eti yemeyi başarı addeden kocası Ali Naki Kaftancıoğlu ile boşandığı öğrenildi.

Kaftancıoğlu, İl Başkanlığını kaybettikten sonra doktorluğa dönmüş ancak bir özel tıp merkezinde yönetici olmuş, tıbbi müdahalede bulunmuyordu.

8 Ocak günü, Adalar Adliyesi’nde anlaşmalı bir boşanma gerçekleştiği ve Kaftancıoğlu ile eşinin ayrıldığı öğrenildi.

Ali Naki Kaftancıoğlu’nun, tüm mal varlığını Canan Kaftancıoğlu’na bıraktığı da ifade edildi. Ayrıca soyadını kullanmaya devam edeceği de belirtildi.

OdaTV’nin haberine göre, boşanma protokolünü hazırlayan avukatın da birçok siyasetçi ve iş adamının avukatı Ergün Özer olduğu aktarıldı. Bu arada, Canan Kaftancıoğlu’nun bir şirket kurarak siyasi danışmanlık yapmak istediği de öğrenildi.

Yorumlara Git

İsrail’den skandal talimat! Savaş kuzeyde resmen başladı

Amerikalılar Trump’ın mitinginde dehşeti yaşadı! Gizli Servis bilerek müdahale etmemiş

İsrail’in vaadettiği serveti elinin tersiyle itti: Kanlı para istemem!

Bazı fakülte ve enstitülere kapatma kararı Resmi Gazete'de

Hukuk tarihinde bir ilk! Resmen başladı: Kirayı o belirleyecek…