AKİT MENÜ

Gündem

Hani nerede nerede diyorlardı! ‘50 milyon doları bastır uzaya git’ diyenlere cevap

Togg’un üretileceği açıklandığı zaman da akıllarınca ti’ye alan muhalifler, milli uzay projesini de “Ver 50 milyonu, git uzaya” gibi akılalmaz ifadelerle küçük göstermişti. Akit TV’de Murat Alan’ın sunumu ve Yeni Akit Gazetesi Sorumlu Yazı İşleri Müdürü Ali İhsan Karahasanoğlu’nun yorumlarıyla ekranlarınıza gelen Manşetlerin Dili’nde, söz konusu açıklamalar da masaya yatırıldı.

2024-01-22 15:05:34

This browser does not support the video element.

Türkiye, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın 100. yıl hedefleri kapsamında uzaya gitme projesini, ilk Türk astronot Alper Gezeravcı ile gerçekleştirdi. Gezeravcı geçtiğimiz gün Uluslararası Uzay İstasyonu’na ulaştı ve bugün itibariyle deneylerine başladı.

Türkiye’nin uzay projesi açıklandığı ilk andan itibaren muhalifler, türlü söylemlerle ezbere karşı çıkarak kendi ülkelerini küçümsemeye başlamıştı. Togg’un üretileceği açıklandığı zaman da akıllarınca ti’ye alan bu kitle, milli uzay projesini de “Ver 50 milyonu, git uzaya” gibi akılalmaz ifadelerle küçük göstermişti.

Akit TV’de Murat Alan’ın sunumu ve Yeni Akit Gazetesi Sorumlu Yazı İşleri Müdürü Ali İhsan Karahasanoğlu’nun yorumlarıyla ekranlarınıza gelen Manşetlerin Dili’nde, söz konusu açıklamalar da masaya yatırıldı.

Türkiye’nin uzay projesini küçük göstermeye çalışanları eleştiren Karahasanoğlu, aynı kitlenin, “Hani, Togg nerede?” diyerek yerli üretim araca da karşı çıktığını hatırlattı.

Yorumlara Git

Saldırı sonrası gündem oldu! İsrail'den Baykar'a gizli ortaklık teklifi

Gerilim büyüyor! Ürdün ve Mısır da savaşa girebilir

Araç sahipleri dikkat! Zam geliyor

Cumhurbaşkanı imzaladı! Bu fakülteler kapatıldı

Emeklilerin banka hesapları inceleniyor mu? Cumhurbaşkanlığı'ndan açıklama geldi