AKİT MENÜ

Aktüel

Elon Musk’ın Filistinliler için skandal çağrısı! Habere yorum yağdı!

7 Ekim'den beri İsrail'in Filistin'de sivillere yönelik şiddeti İsrail'in Gazze Şeridi'ne yönelik saldırıları tüm şiddetiyle devam ediyor. İsrail ordusunun saldırılarında 25 binden fazla Filistinli hayatını kaybetti. Elon Musk'tan Filistin hakkında akıl almaz sözleri nedeniyle dikkat çekti

2024-01-23 21:23:05

İsrail’in Gazze Şeridi’ne yönelik saldırıları tüm şiddetiyle devam ediyor. İsrail ordusunun saldırılarında 25 binden fazla Filistinli hayatını kaybetti. Birçok ülkeden işgalci İsrail’in saldırılarının durması için çağrılar yapılırken dünyanın en zengin insanlarından Elon Musk, Filistinliler için skandal ifadeler kullandı.

Polonya’da İkinci Dünya Savaşı sırasında bir milyon Yahudinin katledildiği Auschwitz kampını ziyaret eden Musk, daha sonrasında Yahudilerin organize ettiği “antisemitizm” temalı bir konferansa katıldı. Musk burada, Filistin’e destek için gerçekleştirilen protesto gösterilerini eleştirdi.

“HİÇBİR ÖNEMİ YOK”

Musk açıklamasında şu ifadeleri kullandı:

“Hiçbir anlam ifade etmiyorlar, bir grup sizi öldürmek istiyorsa onlar kötüdür” diyen Musk konuyla ilgili şu sözleri söyledi: Hangi ırktan olduklarının hiçbir önemi yok, kim olursanız olun önemli olan işinizde ne kadar iyi olduğunuzdur. Zayıf tarafın her zaman haklı olduğu fikrinden vazgeçmeliyiz”

 

Yorumlara Git

TOKİ'den indirim kampanyası! Bakan Kurum detayları paylaştı

İşte Halk TV’nin ve İsmail’in gerçek yüzü! İstedikleri cevabı alamayınca bakın ne yaptılar

Yapay zeka açıkladı! Dikkat çeken sonuç: Çok şaşırtıcı bir oran ortaya çıktı…

ANKA 3, ilk atışta hedefi başarıyla vurdu

Arda Turan’ın rekoru kırılacak! Gündem oldu: Müthiş potansiyel var müthiş dediler: O ülkeye gidecek…